elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca celebra una edició especial del "Tasta la plaça" per pasqua

Sueca celebra una edició especial del "Tasta la plaça" per pasqua
  MÉS FOTOS
  Sueca celebra una edició especial del "Tasta la plaça" per pasqua - (foto 2)
  Sueca celebra una edició especial del "Tasta la plaça" per pasqua - (foto 3)

  El pròxim dissabte, 8 d'abril, Sueca celebra una edició especial de la popular iniciativa "Tasta la plaça" pel X aniversari que es celebrarà, com tots els anys, el proper mes de setembre. L'organització ha reinventat l'esdeveniment, sota el nom "Tasta la Pasqua", per promoure les compres als establiments del Mercat Municipal La Plaça al llarg de l'any i especialment en la festa de Pasqua. En esta jornada, participa l'Associació de Venedors de la Plaça i diferents restaurants de la localitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sueca.

  Es tracta d'una iniciativa que aposta pels productes locals i per acostar-los tant als veïns de la localitat, com a veïns de poblacions properes i que ja és un esdeveniment consolidat a la capital de la Ribera Baixa. Els visitants podran fer una degustació (1€) dels productes típics que es poden trobar al Mercat Central, com són les llonganisses de pasqua, l'embotit o les coques típiques d'esta temporada. Segons ha explicat el regidor de Mercats i Comerç, Pau Roselló, l'organització ha escollit esta data perquè considera que és el moment idoni, atés que la Pasqua són dates de celebració i reunió amb els amics, dies també per a gaudir de la bona taula i de la gastronomia local. Roselló ha remarcat que "esta edició del mes d'abril és només un avanç del que s'està preparant per al pròxim mes de setembre".

  Els visitants podran tastar una infinitat de productes des de carns i embotits, a la fruita i verdura del terreny o els dolços més típics de la nostra gastronomia local, entre d'altres. Els comerços i establiments participants en esta edició han sigut: Carnisseria Celda Carns i Embotits, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo Serra, Bar El Raconet, Bar La Plaça, Verduleria Katy, Forn del Crist, La Masia Pa i Dolços.

  A més, la jornada, pensada per a tots els públics, comptarà amb animació infantil, hi haurà dos unflables i una demostració de màgia a càrrec d'un mag professional a la Plaça del Santíssim Crist. D'altra banda, també hi haurà l'actuació en directe del grup Jazzmàtics, un quartet que transforma els temes més actuals de la música pop-rock en valencià a l'estil del jazz.

  Per motivar als veïns es realitzarà un sorteig de dos cabassos, típics de la pasqua, plens de productes de la Plaça amb un valor de 200€, una donació gràcies als comerços participants en l'esdeveniment.

  Pujar