elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca arranca 2021 amb un centenar de casos actius en el municipi

Sueca arranca 2021 amb un centenar de casos actius en el municipi
  • En els últims dies s'han produït tres nous brots, dos d'ells per reunions de familiars i d'amics i un tercer és un brot laboral

La ciutat de Sueca arranca el 2021 amb unes xifres molt negatives de contagis. Com està succeint a la resta de la Comunitat Valenciana, la incidència del covid s'ha vist disparada i això es reflecteix en les xifres: ara mateix, Sueca té 105 casos actius, és a dir, s'han confirmat 105 nous contagis només en les dues últimes setmanes.

Això ha fet que la incidència s'eleve fins als 382,1 casos per cada 100.000 habitants, una xifra de gran risc. La Conselleria de Sanitat ha confirmat tres nous brots de covid-19 a Sueca en els últims dies: dos d'origen social, és a dir, per a reunions entre familiars i amics i un tercer brot en una empresa de la localitat.

Mentrestant, des de l'Ajuntament de Sueca han volgut mostrar la seua "absoluta col·laboració" amb el Centre de Salut de la ciutat a l'hora de dur a terme la campanya de vacunació contra la Covid-19 de la manera més efectiva i segura per a la ciutadania i el personal sanitari.

L'alcalde, Dimas Vázquez, ha explicat que han decidit "oferir el Centre de Salut de Sueca totes les instal·lacions municipals amb què comptem, tant al nucli urbà com a la zona marítima, per evitar que les persones hagin de desplaçar-se; així com tots els recursos al nostre abast, a fi de facilitar la planificació i programació de la campanya de vacunació ".

Així mateix, Dimas Vázquez ha assenyalat que "amb aquesta mesura, i atès que la campanya es preveu massiva en alguns moments, es podran evitar les aglomeracions i la manca de distàncies de seguretat".

Des que va esclatar la pandèmia, Sueca ha registrat 637 casos d'coronavirus i quatre morts.

Pujar