6 de juliol de 2020 6/7/20

El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain

El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain - (foto 2)
  El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain - (foto 3)
  El suecà Antoni Montón seleccionat per al Team Spain - (foto 4)

  El jugador del Club de Futbol Americà Sueca Ricers, Antoni Montón ha sigut seleccionat per l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Futbol Americà per a formar part de la Selecció Espanyola, l’anomenat Team Spain.

  El jugador de Sueca ha segut un dels convocats pels respectius equips tècnics de FEFA, per a la pròxima concentració del equips nacionals masculí i femení sèniors de tackle, modalitat del futbol americà amb contacte.

  La concentració dels equips nacionals es portarà a terme el cap de setmana del 27 al 29 de setembre i els encontres dels respectius equips començaran al mes d’octubre.

  Antoni Montón, esportista format a les bases de l’equip de futbol americà Sueca Ricers, també ha format part d’altres clubs de la Comunitat, els València Firebats i els València Giants, així com també a jugat a un equip de Finlàndia, els Rovaniemi Nordmen.

  Sueca Ricers comença la competició oficial.

  Per la  seva banda l’equip de futbol americà de Sueca comença també la temporada 2019-2020 amb la celebració de la primera jornada de la Lliga Valenciana de Flag Football, modalitat del futbol americà sense contacte, que enfronta 5 jugadors contra 5.

  Aquesta primera jornada de competició, organitzada per l’equip de Sueca, es disputarà a l’Estadi Municipal de Sueca durant el mati del dia 29 de setembre, i en aquest torneig quadrangular s’enfrontaran als Almassora Eagle Rays, València Giants i Valencia Firebats.

  Aquesta temporada els Ricers tornaran de nou a la competició de tackle i disputaran la Lliga Valenciana de Futbol Americà, modalitat que es juga amb contacte, amb casc, proteccions i enfronta a 11 jugadors contra 11.

  L’equip de Sueca continua amb la captació i formació de nous jugadors que vulguin conèixer aquest esport tant espectacular i emocionant, que cada vegada va aconseguint més adeptes al territori nacional.

  Pujar