elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca acull el dissabte el I Open de la Comunitat Valenciana de Surf Skate

Sueca acull el dissabte el I Open de la Comunitat Valenciana de Surf Skate
  • La jornada es completarà amb una gran varietat de tallers i activitats gratuïtes per a passar un dia en família gaudint de l'esport

El Skate Park de Sueca acollirà el dissabte 28 de maig, a partir de les 10 hores, diverses activitats esportives relacionades amb este esport i amb altres disciplines relacionades, en una jornada denominada 'Sueca Family Wheels' la pretensió de la qual és, a més de les competicions esportives programades, buscar la participació de tots els membres de la família.

L'esdeveniment acollirà al matí la IV Prova Lliga Skateboarding de la Comunitat Valenciana i, ja a la vesprada, el I Open Surf Skate Sueca. Per a tots dos campionats, els participants hauran de realitzar una inscripció al preu de 10 euros. Paral·lelament, els organitzadors han previst una jornada per a tota la família amb una variada oferta de tallers i activitats gratuïtes, com ara classes de parkour, surf skate, skateboarding, zumba o finger skate; tallers de pintura i manualitats per als més xicotets, així com música ambiental i una food truck per a poder degustar hamburgueses o crepes.

“L'esdeveniment que hem organitzat està dirigit a les famílies. Volem que gaudisquen d'un dia sobre rodes. Al matí, tindrà lloc la primera de les competicions programades en la qual participaran escoles convidades de tota la Comunitat Valenciana. I, ja a la vesprada, tindrem la competició de surf skate, a la qual acudiran participants de tota Espanya, ja que és la primera vegada que es realitza un campionat d'este estil. Les famílies que vulguen vindre a gaudir del dia i de les activitats i tallers gratuïts, tan sols hauran d'aportar ganes de passar-ho bé; el material se'ls facilitarà allí mateix”, ha explicat Tomás Palau, un dels organitzadors de la jornada qui ha assenyalat també que, a més, els assistents podran gaudir d'una Market Zone, amb estands de material, roba i accessoris d'empreses locals i nacionals.

La regidora d'Esports, Celia Beltrán, ha explicat que Sueca ja va acollir una competició d'esta modalitat el mes de març però, “quan se'ns va proposar esta jornada, vam acceptar encantats perquè l’skateboarding, i tot el relacionat amb este esport, compta amb molts seguidors. Per tant, des de l'Ajuntament i la Regidoria d'Esports hem mostrat el nostre suport a un esdeveniment en el qual aconseguirem, també, portar a molts participants de fora. A més, s'aprofitarà per a donar a conéixer altres modalitats dins de l’skate i oferir un dia perquè la família puga gaudir de les nostres pistes i d'una gran varietat de tallers gratuïts”. Per la seua part, l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea, ha mostrat el suport de l'Ajuntament i el seu agraïment als organitzadors “per aprofitar l'auge d'este esport per a celebrar un dia ple d'activitats en les quals puguen participar les famílies. És molt important poder gaudir de l'oci, i en este cas també de l'esport, en família”.

Pujar