elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sueca acollirà els propers dies 9 i 10 de desembre la segona edició del Festival SuecaSax

Sueca acollirà els propers dies 9 i 10 de desembre la segona edició del Festival SuecaSax - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sueca acollirà els propers dies 9 i 10 de desembre la segona edició del Festival SuecaSax - (foto 2)

  Si la passada edició es va comptar amb la presència de Claude Delangle, Marie-Bernadette Charrier i els compositors residents Alberto Posadas, Voro García, realitzant-se estrenes absolutes dels compositors convidats José Miguel Fayos, José Luis Escrivà, Alessandro Perini, etc., en aquesta nova edició les propostes artístiques vindran de la mà de l'Ensemble de Saxòfons del Conservatori Superior de Castella-La Manxa sota la direcció artística i musical del saxofonista David Pons, i del Trio Feedback, com a grup resident del Festival, format per Ricard Capellino (saxòfons), Esteban Algora (acordió) i Elena García (contrabaix).

  Al concert del divendres dia 9, l'Ensemble de Saxòfons del CSMCLM ens planteja un concert amb el focus en dos compositors valencians, Manuel Palau i un jove compositor de Godella, Iván Martí, que ha escrit una nova peça encàrrec del Festival per a grup de saxòfons que serà estrena absoluta. A banda d´aquestes peces podrem escoltar-hi unes propostes d'arranjaments de clàssics realitzats per Antonio Felipe i Dativo Tobarra.

  Al concert del dissabte dia 10, el Trio Feedback, ens proposarà un "viatge imaginatiu" pel món sonor/visual amb suggeriments i propostes que no deixaran indiferent a cap espectador. Podrem escoltar música de Víctor Ibarra i tres estrenes absolutes dels compositors Helga Arias Parra, Óscar Escudero i Juan Gonzalo Arroyo.

  Els concerts tindran lloc al Centre Municipal Bernat i Baldoví de Sueca els dies 9 i 10 de desembre a les 20.00 h, i són dentrada gratuïta fins a completa aforament.

  Pujar