elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Reis d'Orient visitaran tots els carrers de Sueca perquè cap xiquet es quede sense poder veure'ls

Els Reis d'Orient visitaran tots els carrers de Sueca perquè cap xiquet es quede sense poder veure'ls
  • Des de la Regidoria de Festes es vol enviar un missatge de tranquil·litat a tots els i les menors i els demanen que estiguen atents perquè ses Majestats recorreran tota la ciutat el pròxim dia 5, a partir de les 18 hores

Sueca es prepara per a rebre a ses Majestats, els Reis d'Orient, el pròxim dia 5 de gener. A pesar de les condicions imposades per la crisi sanitària que estem vivint, des de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament han previst una rebuda especial, adaptada a les circumstàncies, “a fi que puguen repartir felicitat i il·lusió a tots els xiquets i xiquetes de la ciutat. Seguint tots els protocols, i sent extremadament cauts, no volíem deixar als i les més xicotets/es de la casa sense l'oportunitat de viure el dia més especial de l'any. Per això, volem dir-los a tots els xiquets i xiquetes que estiguen tranquils i molt atents perquè el pròxim dia 5, a partir de les 18 hores, els Reis, gràcies a la seua màgia, visitaran tots els carrers de Sueca sense excepció, no es deixaran cap sense visitar, perquè cap menor es quede sense poder veure'ls des de les seues cases i sense rebre els seus regals”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

Prèviament a este dia, podran entregar-los les seues cartes en la recepció als Reis d'Orient que s'instal·larà junt al campanar de l'església de Sant Pere. Serà els dies 2, 3 i 4 de gener, d'11 a 14 i de 17.30 a 20.30 hores, i sota estrictes mesures de seguretat.

Pujar