elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat”

La Regidoria de Joventut posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat”
  MÉS FOTOS
  La Regidoria de Joventut posa en marxa una nova edició del programa “Jove Oportunitat” - (foto 2)

  Després de l'èxit aconseguit en les anteriors edicions, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sueca posarà en marxa en breu una nova edició del programa “Jove Oportunitat” (JOOP), dissenyat i organitzat per l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), l'objectiu del qual és la realització d'accions de motivació i orientació que contribuïsquen a millorar l'ocupabilitat juvenil, a través d'un canvi d'actitud dels i de les joves participants (motivació, autoestima, positivitat) i, així mateix, de l'adquisició de superiors competències tècniques, especialment en xics i xiques que van abandonar els estudis prematurament, perquè prenguen la decisió de tornar a ells i puguen obtindre un títol de Formació Professional de Grau Mitjà. “El que pretenem és que els nostres joves aprenguen a creure en ells mateixos i a prendre les regnes de la seua pròpia vida, a través d'unes sessions que els ajuden a potenciar la seua motivació personal”, ha explicat la regidora de Joventut, Gema Navarro.

  El programa JOOP es materialitza en un curs en què el contingut primordial és l'orientació personal i professional del jove participant, des d'una visió integral de la persona i per a permetre-li construir el seu propi projecte global de vida. L'orientació personal utilitzarà tècniques de coaching actitudinal: grupal i individual, i, en casos necessaris, coaching parental. Com a complement a l'orientació, s'introdueixen al final del curs sessions de contingut acadèmic que prepararen al jove per a: superar la prova d'accés lliure a la FP de Grau Mitjà; superar les proves de competències clau per a accedir a Certificats de Professionalitat; o per a reforçar matèries transversals com l'anglés o la informàtica.

  Per a tota aquella persona interessada, la Regidoria posa a la seua disposició el telèfon 600 691 390 (Casal Jove) i el correu electrònic: casaljovesueca@hotmail.es

   

  Pujar