3 de juny de 2020 3/6/20

La Regidoria d'Esport de Sueca posa en marxa una nova edició del 3Sport Nadal

La Regidoria d'Esport de Sueca posa en marxa una nova edició del 3Sport Nadal - (foto 1)

    Els pròxims dies 2 i 3 de gener tindran lloc les competicions esportives organitzades dins de l'activitat 3Sport Nadal, destinada a xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys. “L'objectiu d'estes proves consisteix a fomentar la pràctica de l'esport i de la companyonia entre els més xicotets, en estos dies en què no hi ha col·legi i disposen de més temps lliure”, ha assenyalat la regidora responsable, Celia Beltrán.

    Per a participar, els menors hauran d'inscriure's per equips mixtos, d'entre 5 i 8 jugadors, el dia 2 de gener, a les 9 hores, en el Pavelló Cobert. Les categories en les quals podran inscriure's són benjamí (10-11 anys), aleví (8-9 anys) i infantil (6-7 anys). Tots els equips participants competiran en tres modalitats: Futbol Sala, Colpbol i Ciclocros; i la classificació dependrà del resultat de la suma dels tres esports.

    Els partits de Futbol Sala i Colpbol es disputaran en el Pavelló Cobert, de 9 a 13 hores, els dies 2 i 3 de gener, respectivament. Les proves de Ciclocros tindran lloc el dia 2 de gener, de 16 a 18 hores, en la pista (camí del cementeri). Serà obligatori per a participar portar casc i bicicleta.

    Tots els equips participants tindran una copa i un diploma per a cada membre.

    Pujar