elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Esport de Sueca entrega el premi que faltava de la Cursa Nadalenca virtual als usuaris del Pavelló Cobert

La Regidoria d'Esport de Sueca entrega el premi que faltava de la Cursa Nadalenca virtual als usuaris del Pavelló Cobert
    MÉS FOTOS
    La Regidoria d'Esport de Sueca entrega el premi que faltava de la Cursa Nadalenca virtual als usuaris del Pavelló Cobert - (foto 2)

    Els usuaris i usuàries que assisteixen a classes de gimnàstica per a persones majors en el Pavelló Cobert, han rebut de mans de l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora d'Esport, Celia Beltrán, el segon premi a la millor disfressa en la categoria d'equip que van aconseguir en l'última edició de la Cursa Nadalenca i que, a causa de la crisi sanitària, va haver de celebrar-se de manera virtual. Per diverses circumstàncies, no van poder acudir a recollir el seu diploma i regal el dia del lliurament de premis oficial i, per este motiu, l'alcalde i la regidora s'han desplaçat fins al Pavelló per a fer-los en persona el lliurament corresponent i, al mateix temps, comprovar com desenvolupen la seua activitat i el satisfets i satisfetes que acudeixen a les seues classes.

    “M'agradaria tornar a felicitar la Regidoria d'Esport i a l'associació Arrima't per l'organització de la Cursa Nadalenca. Per a nosaltres és una satisfacció haver-los fet lliurament d'este premi i haver pogut passar un moment amb ells i elles i comprovar com gaudeixen de les seues classes. Al mateix temps, m'agradaria animar a tota la ciutadania que ara disfruta de la seua merescuda jubilació, al fet que s'apunte també a estes activitats que ofereix l'Ajuntament i que contribueixen a millorar l'estat de salut físic i anímic”, ha assenyalat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez. Per la seua banda, la regidora d'Esport, Celia Beltrán, ha explicat que “hem volgut vindre en persona a entregar-los este merescut premi i ens ha encantat que els fera tanta il·lusió. A més del diploma, com a la resta de guanyadors i guanyadores dels diferents premis, se'ls ha fet lliurament també d'una targeta regal de 100 euros perquè puguen utilitzar-la en els comerços que van participar en la Mostra d'Aparadors. D'esta manera, hem volgut col·laborar amb un dels sectors de Sueca més castigats per la situació actual”.

    Pujar