29 d’octubre de 2020 29/10/20

La Regidoria d'Educació de Sueca lliura els premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d’Octubre”

La Regidoria d'Educació de Sueca lliura els premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d’Octubre” - (foto 1)

    L'Espai Moret de la sala d'exposicions Els Porxets va acollir divendres passat el lliurament dels premis del XXI Concurs de Dibuix Escolar “Jaume I i el 9 d'Octubre”. En este certamen infantil participen els alumnes, des de tercer d'Infantil fins a sisé de Primària, de tots els col·legis de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, així com els alumnes del CPEE Miquel Burguera d'Educació Especial, desenvolupant les seues habilitats artístiques per a realitzar un dibuix al·lusiu a esta temàtica, fins a quart de Primària, o un còmic tipus auca en valencià amb la mateixa temàtica, per als alumnes de cinqué i sisé. “Volem donar les gràcies, i la nostra felicitació, a tots els col·legis i alumnes participants, per la urgència de temps en la presentació dels dibuixos i còmics. En pròximes edicions, millorarem en tot allò possible”, ha assenyalat el regidor d'Educació Joan Carles Vázquez.

    El jurat, compost per Vázquez i diferents membres del col·lectiu educatiu i artístic, va valorar l'originalitat, tècnica de la imatge i color utilitzats, la relació i identificació amb el tema del concurs i la composició global del dibuix, a més de la història pel que respecta als còmics, i va decidir, en esta edició, concedir els següents premis: 3r d'Infantil: 1r Premi, Clara Serrano (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima); 2n Premi, Toni Gallart (CEIP Carrasquer); i 3r Premi, Alejandra Casanova (Col·legi Mª Auxiliadora). 1r de Primària: 1r Premi, Vega Hermano (Col·legi Escola Jardí de l'Ateneu); 2n Premi, Xavi Aparicio (Col·legi La Encarnació), 3r Premi, Valentina Pascual (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima). 2n de Primària: 1r Premi, Inés Sampedro (Col·legi Unió Cristiana); 2n Premi, Guillem Girbés (CEIP Cervantes); 3r Premi, Unai Gómez (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima). 3r de Primària: 1r Premi, Sara Campillo (CEIP Cervantes); 2n Premi, Teresa Martínez (Col.legi Unió Cristiana); 3r Premi, Carla Marinela (CEIP Mareny de Barraquetes). 4t de Primària: 1r Premi, Leire Máñez (Col·legi Unió Cristiana), 2n Premi, Núria Ibáñez (Col·legi Luis Vives); 3r Premi, Natalia Sancho (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima). 5é de Primària: 1r Premi, Vicent Ferrer (Col·legi Unió Cristiana); 2n Premi, Enric Sales (CEIP Cervantes); 3r Premi: Adreu Sierra (Col·legi Ntra. Sra. de Fàtima). 6é de Primària: 1r Premi, Anna Pérez (CEIP Cervantes); 2n Premi, Sales Lorenzo (Col·legi Unió Cristiana); 3r Premi, Claudia Ventura (Col·legi Escola Jardí de l'Ateneu). Educació Especial: 1r Premi, Sandra Aguado (CPEE Miquel Burguera); 2n Premi, Adrià Garcia (CPEE Miquel Burguera); 3r Premi, Aula 7 (CPEE Miquel Burguera).

    A l'acte de lliurament de premis van assistir els regidors d'Educació, Joan Carles Vázquez; de Comerç i Turisme, Manoli Egea; d'Urbanisme, Fernando Franco; i d'Agricultura, José Luis Ribera. Tots els alumnes i alumnes guanyadors del concurs van obtindre un diploma acreditatiu i un regal consistent en un xec per a material de llibreria i papereria per import de 30 euros, per als tercers premis; 45 euros, per als segons; i 60 euros, per als primers premis. A més, es va regalar un llibre infantil a tots els guardonats i xiquets assistents.

    L'exposició amb tots els dibuixos premiats i finalistes podrà visitar-se fins al pròxim 13 d'octubre.

    Pujar