elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Comerç de Sueca amplia el termini per a sol·licitar les ajudes de fins a 400 euros a autònoms i pimes

  • Es tracta d'una subvenció total de 600.000 euros que l'Ajuntament ha aprovat per a reactivar el comerç local del municipi

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Sueca ha ampliat el termini al 20 de juliol per a sol·licitar les ajudes, de fins a 400 euros, de les quals es poden beneficiar comerços locals, autònoms/es o xicotetes empreses del municipi. “Hem decidit ampliar el termini perquè esta subvenció de l'Ajuntament de 600.000 euros puga arribar a més negocis i comerços de Sueca. Volem remarcar també que estes ajudes municipals són compatibles amb altres subvencions oficials, i que la nostra pretensió és, igual que amb altres ajudes que hem estat treballant, reactivar el comerç local davant la situació generada per l'emergència sanitària del Covid-19”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea.  

Podran beneficiar-se d'estes ajudes (en forma de targetes de crèdit per a utilitzar en altres comerços de Sueca adherits) tota aquella persona autònoma, microempresa o xicoteta empresa, que haja hagut de suspendre la seua activitat o haja reduït la facturació corresponent al mes d'abril de 2020 en, almenys, un 60% respecte a la mitjana facturada en el semestre natural anterior. Únicament no podran utilitzar-se estes targetes per a l'adquisició de gel hidroalcohòlic ni mampares protectores, en estar contemplats estos productes ja en altres ajudes.

Esta subvenció, per a la qual s'ha ampliat el termini, és complementària també amb la iniciativa Targeta de Reactivació de Negocis, en la qual encara es pot participar, emplenant el formulari i aportant la documentació necessària.  

Pujar