30 d’octubre de 2020 30/10/20

PSPV-PSOE de Sueca s'interessa per nous assentaments d'empreses a la localitat

PSPV-PSOE de Sueca s'interessa per nous assentaments d'empreses a la localitat - (foto 1)

  Dimas Vázquez, portaveu municipal i secretari general del PSPV-PSOE de Sueca, ha acudit aquest dimecres a la reunió organitzada en el Parc Industrial Juan Carlos I d'Almussafes amb la intenció de recaptar informació sobre la nova Llei d'àrees industrials, norma que pot veure la llum en breu.

  La trobada va ser convocada per l'alcalde d'Almussafes, Toni González, i la gerent del parc industrial, Romina Moya. Vázquez es va interessar pels plantejaments exposats amb la finalitat d'estudiar les possibilitats de poder-los engegar a Sueca.

  En la nova normativa, que afectarà a parcs i polígons industrials, es van a crear Entitats de Gestió que agrupen les diferents localitats de la comarca per a gestionar i coordinar les seues diverses zones industrials; i les formes d'invertir en modernització, innovació i respecte amb el medi ambient. Tot açò sobre la base de escudrinyar i atraure noves empreses i consolidar les existents, amb l'objectiu final de creació d'ocupació, que ha de ser uns dels objectius prioritaris de tot govern.

  Per als socialistes suecans, ara com ara, "l'empresa ha de ser el principal motor de l'economia, i per açò la nostra ciutat, com a capital de la Ribera Baixa, hauria d'estar dins d'aqueix ens de gestió per a poder tenir així tot tipus d'ajudes, finançament i subvencions de fons estatals i europeus i altres ajudes que repercutisquen en les diferents zones industrials de la nostra ciutat".

  En aquest sentit, Dimas Vázquez, ja ha exposat la possibilitat de treballar i reunir-se amb els sectors afectats de localitat atenent a la fàcil comunicació de Sueca amb el Parc d'Almussafes."Des del municipi de Sueca hauríem d'activar mesures per a facilitar l'arribada d'empreses (economies externes) aprofitant que algunes no tenen cabuda en aquest parc, o que els resulten atractiva nostra localitat per les facilitats que se'ls puguen posar per a instal·lar-se en la nostra ciutat".

  Pujar