elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Sueca sanciona als ciutadans que no complixen la normativa del estat d´alarma

La Policia Local de Sueca sanciona als ciutadans que no complixen la normativa del estat d´alarma

    La Policia Local de Sueca, complint amb les normes que imposa l'estat d'alarma decretat pel govern central, ha procedit a informar i, en alguns casos denunciar, a aquells ciutadans i ciutadanes que no estan complint amb l'obligació de romandre en els seus domicilis sense causa justificada.

    “Els agents no han tingut més remei que, complint amb el que s'estableix, posar alguna denúncia a persones reincidents, que no han seguit les indicacions que ha marcat el govern per la nostra seguretat. El cas més cridaner, i que ha tingut més repercussió, ha sigut el d'un grup de ciutadans que es trobaven en un bar reunits consumint, incomplint la doble prohibició d'eixir de casa i que els bars i restaurants han d'estar tancats. La Policia Local, a més d'informar la ciutadania, ha procedit també a denunciar estos comportaments irresponsables que no es corresponen amb la gran majoria de la ciutadania de Sueca, que està complint escrupolosament les mesures imposades, i als qui agraïm la seua comprensió i comportament exemplar”, ha afirmat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

    Uns altres dels comportaments que han sigut denunciats durant estos dies han sigut el d'un pare i els seus fills que es trobaven jugant en el passeig marítim i la platja del Perelló, o el d'un pare que conduïa amb els seus tres fills en el vehicle i que havia viatjat des de València al Perelló també “per a pegar una volta”. A més, s'ha denunciat a una persona que es trobava en un banc fent uns mots encreuats i a uns germans per romandre al carrer i desobediència greu a l'autoritat, els quals van ser acompanyats pels agents al seu domicili.

    “Sabem que estan sent dies difícils, però hem de complir les normes per a aconseguir eixir com més prompte millor d'esta situació. És obligatori romandre en els domicilis pel bé general, i la nostra Policia vetlarà pel compliment d'esta norma per la nostra salut i la de tots, i perquè prompte puguem tornar a les nostres rutines diàries. Devem ser solidaris i complir, com ho està fent la gran majoria de la població de Sueca als qui volem donar les gràcies”, ha explicat Carlos Ramírez, qui ha volgut recordar que “la ciutadania de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes tenen al seu servei, les 24 hores, a la Policia Local i que no dubten a cridar si necessiten ajuda”.

    Pujar