12 de juliol de 2020 12/7/20

La Policía Local de Sueca renova la seua flota amb vehícles híbrids

La Policía Local de Sueca renova la seua flota amb vehícles híbrids - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policía Local de Sueca renova la seua flota amb vehícles híbrids - (foto 2)
  La Policía Local de Sueca renova la seua flota amb vehícles híbrids - (foto 3)

  L'Ajuntament de Sueca ha presentat aquest matí la incorporació del nou vehicle híbrid a la flota de la Policia Local, que permetrà reduir la contaminació, així com disminuir de manera considerable els costos del combustible. La presentació ha comptat amb l'assistència de l'Alcalde Dimas Vàzquez, el regidor de Policia Local i Protecció Civil, Carlos Ramírez i Juan Bautista Torro, Intendent Cap de la Policia Local de Sueca.

  Actualment la flota policial compta amb 3 vehicles de renting, però aquest vehicle és el primer híbrid. Entre les característiques del vehicle com a novetat, compta amb la millora d’una pantalla i panel lluminós per emetre missatges, amb la qual compten els vehicles de trànsit. Aquesta incorporació dels cotxes policials amb un sistema de renting es realitza ja que els vehicles de la flota de policia són utilitzats les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i això suposa un desgast prou continuat d’aquests i un cost elevat en les reparacions i el combustible. 

  La compra d’un vehícle propietat de l’Ajuntament, amb les característiques necessàries i amb la utilització diària que acostumen aquests cotxes, suposaria al cap de 3 anys uns costos de reparacions molt elevats. D’aquesta manera, mitjançant el renting, es pot adquirir un nou vehicle cada tres anys. En aquest cas la licitació que s’ha realitzat és de 36 mesos i en concret aquest automòbil que s’ha canviat a través de l’empresa d’alquiler i renting Transtel S.A. ha estat un Kia Niro híbrid.

   

  Pujar