16 de gener de 2021 16/1/21

Més de 600 persones participen a la Carrera i Marxa de la dona a Sueca

Més de 600 persones participen a la Carrera i Marxa de la dona a Sueca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Més de 600 persones participen a la Carrera i Marxa de la dona a Sueca - (foto 2)
  Més de 600 persones participen a la Carrera i Marxa de la dona a Sueca - (foto 3)

  Un any més, Sueca ha celebrat este diumenge al matí la Carrera i Marxa de la dona, que enguany ha arribat a la seua 7a edició. Amb el lema “Hui vas a ser la dona que te done la gana de ser”, més de 600 persones es van sumar a esta iniciativa que este any va dedicar els fons solidaris recaptats a l’Associació Dorotea, col·lectiu local que treballa per lluitar contra la violència de gènere i en suport a les víctimes. La carrera ha comptat amb la participació exclusiva de més de 200 dones, mentre que la marxa, en la qual han participat tant homes com dones, ha reunit a més de 400 persones.

  Pel que fa als resultats, Paula Campillo es va fer amb el primer lloc de la categoria absoluta. Seguint-la, Lucía Gil i M.José Ferris, van arribar en segon i tercer lloc respectivament. D’altra banda, la primera dona en arribar a la meta a la categoria local va ser Esther Rubio, de Cobarde’s Team. D’altra banda, les participants van poder inscriure’s també en diferents categories. Les guanyadores a la categoria de cunyades han sigut Maribel Garcia i Mayte Llinares. A la secció de germanes, Laura Pérez i Aina Pérez van aconseguir la primera posició. Cristina Martí i Noelia Mascarell van estar les primeres cosines a arribar a meta i a la categoria de mare i filla, Raquel Muñoz i Sacra Nicolau, van fer-se amb el primer lloc.

  L’Estadi Municipal Antonio Puchades ha estat, un any més, l’escenari de l’eixida de la carrera, que va començar a les 10:30 hores. En passar l’última de les corredores per la plaça de l’Ajuntament de Sueca va donar-se el tret d’eixida de la marxa. En finalitzar, com en les darreres edicions, les participants van gaudir d’una classe dirigida i tot seguit va celebrar-se el lliurament de trofeus a l’Estadi Municipal, en un ambient festiu i multitudinari. Enguany, com a novetat, tots els participants a la Carrera i Marxa han lluït el mateix dorsal amb el número 016 que correspon al telèfon del servei d’atenció a les víctimes de la violència de gènere, per conscienciar i sensibilitzar la població d’esta xacra.

  Pujar