27 de maig de 2020 27/5/20

Mor ofegat un ancià en la platja de la Llastra de Sueca

Mor ofegat un ancià en la platja de la Llastra de Sueca  - (foto 1)
  • S'ha desplegat un dispositiu de cerca, amb helicòpter inclòs fins que el cos de l'home, veí de la localitat, ha aparegut en la voreta

Un ancià de 84 anys ha mort ofegat aquest dijous en una platja de Sueca, concretament en La Llastra. L'home, que era veí de Sueca, ha sigut buscat durant diverses hores per terra, mar i aire però finalment el cos ha aparegut en la voreta, segons han informat a elperiodic.com fonts de l'ajuntament de Sueca.

Segons comentaven els familiars, l'home tenia el costum tots els matins d'entrar a l'aigua a primera hora del mar i no tornar fins a migdia. El mort era nadador i solia banyar-se a l'altura de la boia. Ha sigut al migdia quan, segons aquestes mateixes fonts, al no tenir notícies d'ell, la família s'ha preocupat i ha donat la veu d'alarma.

Efectius de la Guàrdia Civil, la Policia Local de Sueca i Salvament Marítim han desplegat als minuts un dispositiu de cerca que, finalment, ha acabat amb aquest trist desenllaç. El succés s'ha produït al voltant de les 15:00. Un helicòpter de la Guàrdia Civil també ha participat en les labors de rastre. Es dóna la circumstància que l'home era molt volgut i conegut en la zona, per la qual cosa la notícia ha causat bastant impacte.

Pujar