26 de setembre de 2020 26/9/20

L’Espiga Rock anuncia els horaris de la seua sisena edició amb Desakato, Tribade, Mafalda i més

L’Espiga Rock anuncia els horaris de la seua sisena edició amb Desakato, Tribade, Mafalda i més - (foto 1)
  • Roba Estesa serà el primer grup en pujar a l’escenari a les 20:15h. Elles donaran la benvinguda al assistents el pròxim dissabte al recinte fester de Sueca

  • Les entrades en taquilla es podran adquirir per 10€. Les últimes anticipades encara es poden aconseguir per 8 euros a notikumi.com

  • Consolidat com el festival de referència de les comarques de la Ribera, l’Espiga Rock destaca un any més pel seu missatge reivindicatiu i un cartell paritari

La sisena edició de l’Espiga Rock és ja una realitat. Aquest dissabte Sueca acollirà el ja conegut com el gran festival de rock de les comarques de la Ribera. A les 19:30h el recinte fester obrirà les seues portes i a les 20.00h, les tarragonines Roba Estesa seran les encarregades de donar el tret d’eixida a aquest esdeveniment festiu i combatiu. El seu folk urbà i feminista donarà pas al rap amb banda de Frida que portarà al directe el seu disc Gegants a les 21:30h.

Després, serà el torn del trio de dones barceloní Tribade a les 22:45h. Amb un concert exclusiu on presenten el seu últim treball, Las Desheredadas, un disc que amb arrels de rap, flamenc, soul, afrotrap i reggaeton dona veu al feminisme entre altres lluites. El punt àlgid de la nit arribarà a les 00:05h de la mà d’un altre directe únic al mes d’agost en territori valencià: el de Desakato. Els asturians –que el passat dilluns van confirmar el “sold out” amb tres mesos d’anticipació al seu concert a la sala La Riviera de Madrid- aterren a Sueca per presentar el seu EP, Antàrtida.

Els valencians Mafalda seran els protagonistes de la recta final de la nit, a les 01:50h portaran a l’escenari el seu “reggaecore” combatiu al que seguirà a les 03:30h l’inesgotable espectacle dels riberencs La Fúmiga amb ritmes de mestissatge, rock o sons llatins.

Una proposta diversa que aposta per grups reconeguts però també emergents, per la reivindicació social, feminista però també festiva. Un festival que ha aconseguit crear la seua identitat i posicionar-se com un esdeveniment on la transformació de la societat i la cultura es donen la mà.

Disponibles les últimes entrades a 8€ online en la plataforma Notikumi.com, en taquilla també es podran adquirir però a un preu de 10€.

HORARIS ESPIGA ROCK

  • 20H - ROBA ESTESA
  • 21:30H -  FRIDA
  • 22:45H - TRIBADE
  • 00:05H - DESAKATO
  • 01:50H -  MAFALDA
  • 03:30H - LA FÚMIGA
Pujar