26 de gener de 2020 26/1/20

L'Escola d'Art “Escultor Beltran” dedica el seu Dia del Color al 30 aniversari de la Mostra de Mim

L'Escola d'Art “Escultor Beltran” dedica el seu Dia del Color al 30 aniversari de la Mostra de Mim - (foto 1)

    Dins de l'àmplia i variada oferta d'actes que ofereix el programa de les Festes Majors de Sueca, l'Escola d'Art Municipal “Escultor Beltran” té el seu propi, el Dia del Color, el qual celebren des de fa dècades. Est matí, s'han reunit al costat de la Residència San José per a crear una pintura en un dels murs del centre. “Enguany el disseny ha sigut un encàrrec que ens ha fet el director de la Mostra de Mim perquè el certamen celebra el seu 30 aniversari i hem volgut d'esta manera fer-li un homenatge. Hem utilitzat una imatge d'un quadre de René Magritte el qual representa un gran ull”, ha explicat el director de l'Escola, Manolo Baixauli.

    El Dia del Color suposa per al centre municipal l'inici de les activitats del curs acadèmic. En esta activitat sol participar l'alumnat, però també qualsevol persona que ho desitge. Fins a la Residència s'han acostat així mateix l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez; les regidores de Protocol, Celia Beltrán, i Medi Ambient, Carmen Pérez; així com la festera major, Zaida Fandos, i la seua cort d'honor.

    La pintura que es crea en el Dia del Color sol realitzar-se sobre un llenç que després queda exposat en un edifici municipal però també, com és el cas d'enguany, es realitza en murs exteriors perquè romanga permanentment en un lloc determinat.

    Pujar