elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'emotiu vídeo de el concurs de paella més antic d'Espanya: "Tot torna a començar"

L'emotiu vídeo del concurs de paella més antic d'Espanya: "Tot torna a començar"
L'emotiu vídeo del concurs de paella més antic d'Espanya: "Tot torna a començar"
  • Els millors mestres paellers del món es donaran cita a Sueca el 12 de setembre

"Tot torna a començar. El concurs gastronòmic més antic d'Espanya torna a comptar amb la participació de 40 restaurants i empreses de càtering de tot el món". Sueca es prepara per acollir el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que després d'haver de suspendre l'any passat per la pandèmia, reprèn aquest 2021 la seua intenció de celebrar-se en una edició (60 + 1) que serà més emotiva que mai per tot el treball i esforç que hi ha darrere.

Amb un emotiu vídeo, el concurs es promociona com "el primer de la nova normalitat", com un esdeveniment molt important a nivell emoció i, sobretot, ple d'il·lusió: "És una nova arrencada.

Tal com els va explicar elperiodic.com, aquest any se celebrarà el 12 de setembre, en una ubicació alternativa que s'està estudiant, amb totes les mesures sanitàries i amb concursants internacionals que esperen poder arribar a la cita si les restriccions ho permeten.

Des de l'organització expliquen que tot aquell que vulga participar en el 60+1 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, pot sol·licitar informació per WhatsApp al 609.355.039.

Pujar