elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca repartirà lots amb material preventiu als autònoms i autònomes davant la reobertura dels seus negocis

L'Ajuntament de Sueca repartirà lots amb material preventiu als autònoms i autònomes davant la reobertura dels seus negocis

    L'Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Comerç i la responsable d'ADL, i amb la col·laboració de l'associació Arrima’t, entregarà, a tots els autònoms i autònomes que així ho sol·liciten, un lot de productes amb la finalitat de facilitar la reobertura dels comerços en les millors condicions de seguretat per a treballadors i clients. “Volem contribuir al fet que l'obertura dels negocis es faça de la manera més segura, ajudant als nostres autònoms i facilitant-los material perquè puguen reobrir els seus negocis i començar a recuperar-se d'aesta situació”, ha explicat la regidora de Comerç, Manoli Egea. “Des d’Arrima’t volem agrair a la regidora de Comerç l'esforç tan gran que està realitzant des del primer dia del confinament. El contacte ha sigut diari, i totes les mesures que s'estan prenent estan sent molt contrastades. El lot que es repartirà entre els comerciants per a la seua protecció és d'agrair perquè, en estos moments, les informacions són moltes i poden provocar confusió. Estem segurs que, d'ara en avant, durem a terme molts projectes per a posar en valor el nostre comerç”, ha assenyalat el president de l'associació comercial Arrima’t, Tony Landete.

    Els lots que s'entregaran contenen: un gel asèptic de mig litre, un suport per a instal·lar-lo en la paret del local, un parell de guants, una mascareta i un pot de líquid desinfectant que serveix també per a la roba. “Es tracta d'una contribució que fa l'Ajuntament als comerços locals perquè la seua obertura siga el menys costosa possible. Recordem també que, des del departament d'ADL, continuem oferint un servei d'informació i consulta a tots els comerços de Sueca per a estudiar quines mesures són les més indicades a seguir a l'hora de reobrir. Tant des de la meua Regidoria com des de les de Comerç i Prevenció, treballem braç a braç per a ajudar en tot el que puguem davant esta situació”, ha explicat el regidor responsable d'ADL, Joan Carles Vázquez.

    Els autònoms i autònomes interessats a aconseguir estos lots, hauran d'emplenar un qüestionari, fins al 8 de maig, a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca o el perfil oficial de Facebook. Els lots s'entregaran, del 8 al 13 de maig, en horari de 8 a 14 hores, en la planta baixa de l'Ajuntament, en les dependències de la Policia Local.

    Pujar