2 de juny de 2020 2/6/20

L'Ajuntament de Sueca reordena el trànsit d'alguns carrers del municipi per a augmentar la seguretat i millorar la circulació

L'Ajuntament de Sueca reordena el trànsit d'alguns carrers del municipi per a augmentar la seguretat i millorar la circulació - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament de Sueca reordena el trànsit d'alguns carrers del municipi per a augmentar la seguretat i millorar la circulació - (foto 2)
  L'Ajuntament de Sueca reordena el trànsit d'alguns carrers del municipi per a augmentar la seguretat i millorar la circulació - (foto 3)

  La Regidoria de Seguretat Ciutadana vol informar de les modificacions en la reordenació del trànsit que s'han produït en alguns carrers del municipi amb la finalitat de millorar  la circulació i la seguretat dels vianants. “Es tracta d'una demanda del veïnat amb la finalitat d'augmentar la seua seguretat i, després de la realització d'un estudi exhaustiu de la zona i les seues necessitats, s'ha decidit dur a terme esta reordenació”, ha assenyalat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez. 

  En concret, s'ha canviat el sentit de la circulació al carrer la Canal, des del carrer Enfront de la Via fins a els Palleters; i al carrer del Poeta Vicent Molina, des d'els Palleters fins a Enfront de la Via. També es prohibirà l'estacionament de vehicles al carrer la Canal, per les condicions de la vorera i calçada. “Amb estes mesures es busca que el vianant tinga preferència quant a la seua seguretat, a més d'augmentar la visibilitat dels conductors. Per a incrementar la prevenció i adaptació del veïnat, hem reforçat la senyalització vertical amb senyals provisionals i, en breu, procedirem també a la senyalització horitzontal, instal·lant tres passos de vianants i una vorera, on abans aparcaven cotxes, al carrer Enfront de la Via per a comunicar a peu el carrer la Canal amb el carrer Vicent Molina”, ha explicat Ramírez.   

  Pujar