elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Sueca contracta 11 persones més gràcies a una nova fase del Pla d'Ocupació Municipal

L'Ajuntament de Sueca contracta 11 persones més gràcies a una nova fase del Pla d'Ocupació Municipal

    Esta setmana, s'han incorporat al seu lloc de treball a l'Ajuntament les 11 persones beneficiàries d'una nova fase del Pla d'Ocupació Municipal, subvencionat íntegrament amb fons propis i desenvolupat per la Regidoria responsable de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL). L'aportació municipal ascendeix a 147.194,94 euros, i els llocs de treball que es cobriran són: un tècnic de Benestar Animal, un enginyer de Projectes, dos oficials pintors, dos oficials d'obra, un peó d'obra i quatre peons jardiners. La duració dels contractes serà de 5 mesos i 14 dies.

    “Amb esta fase conclourà el Pla Municipal d'Ocupació corresponent a 2022, i ens trobem ja treballant en el del pròxim any, ja que es tracta d'un Pla que tindrà una vigència de tres anys. Per a això, estem destinant 400.000 euros cada any a fi de dur a terme estos plans municipals, que es divideixen en diverses fases depenent de les necessitats de la ciutat, a l'hora de cobrir o reforçar els diferents departaments de l'Ajuntament”, ha explicat la regidora responsable d'ADL, Carmen Pérez, qui ha assenyalat que, gràcies a estos Plans i a uns altres que han comptat també amb importants aportacions municipals i subvencions, tant del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora) com del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), s'ha pogut contractar un gran nombre de persones desocupades de la població, majors i menors de 30 anys, durant l'últim any.

    La regidora d'ADL, Carmen Pérez, i l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea, han sigut les encarregades de donar la benvinguda a les 11 persones beneficiàries del Pla d'Ocupació Municipal. “Des del mes de març passat, s'han pogut contractar més de 85 persones desocupades del municipi a través dels diferents plans d'ocupació posats en marxa, entre ells, el programa subvencionat íntegrament amb fons municipals 'Sueca et beca', del qual s'estan beneficiant 20 joves estudiants del municipi durant este estiu. Així mateix, fins el mes vinent d'octubre, tenim en marxa els programes EMPUJU i EXPLUS, i esta setmana donem la benvinguda a 11 persones més gràcies a l'última fase del Pla d'Ocupació Municipal 2022”, ha explicat l'alcaldessa en funcions, Manoli Egea.

    Pujar