elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament sortejarà 16 invitacions per a assistir al 60+1 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

    L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del certamen, realitzarà un sorteig de 8 entrades dobles per a poder assistir a la 60+1 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que se celebrarà el diumenge 12 de setembre.

    “Enguany, hem volgut tornar a realitzar este sorteig i que els ciutadans que ho desitgen puguen gaudir encara més del que és el Concurs en un dia tan especial. No s'havia pogut organitzar el sorteig amb més antelació per la normativa anti-covid que estava en vigor, però, ara, amb la nova resolució de la Conselleria publicada esta setmana, en la qual es rebaixen les restriccions un poc, hem pogut posar-lo en marxa i oferir-lo a la ciutadania”, ha explicat la regidora responsable del certamen, Manoli Egea.

    “L'Ajuntament, i més concretament la Regidoria responsable del Concurs, va posar en marxa en 2019 este sorteig per a oferir l'oportunitat d'assistir al lliurament de premis a la persones que així ho desitjaren. Nosaltres, amb aquella decisió, el que vam pretendre va ser acostar encara més este esdeveniment tan nostre a tota la ciutadania interessada a participar amb la seua presència. Enguany, a causa de la pandèmia, el Concurs se celebrarà respectant escrupolosament la normativa sanitària actual que regula els aforaments permesos, entre altres qüestions, i que és molt canviant, per això la urgència a l'hora d'organitzar el sorteig, però no hem volgut deixar passar l'oportunitat de realitzar-lo, ja que en 2019 va tindre molta acceptació”, ha explicat l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

    Tota aquella persona interessada a participar, haurà de presentar una única papereta amb el seu nom, DNI, telèfon i adreça, al mateix temps que ensenyar el seu DNI en el moment de depositar-la en les urnes que estaran instal·lades, els dies 9 i 10 de setembre, en la Tourist Info de Sueca, de 10 a 14 hores, i en les dependències de l'Ajuntament de Sueca, de 18 a 21 hores. El sorteig es realitzarà públicament en el saló de plens, el dissabte 11 de setembre, a les 11 hores.

    Pujar