13 de juliol de 2020 13/7/20

L'Ajuntament i Caixa Popular habiliten una plataforma per al pagament digital dels tributs municipals

L'Ajuntament i Caixa Popular habiliten una plataforma per al pagament digital dels tributs municipals - (foto 1)

  L'Ajuntament de Sueca i Caixa Popular han subscrit esta setmana un conveni de col·laboració per posar en marxa la plataforma online que permetrà el pagament telemàtic dels tributs municipals (impostos, taxes...) liquidacions i autoliquidacions. El consistori suecà ha habilitat així un apartat al seu web que conduirà directament a la nova plataforma.

  L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i la regidora d'Hisenda, Noelia Benedito, van reunir-se amb responsables de l'entitat financera per acordar les condicions de la col·laboració. En representació de Caixa Popular van assistir-hi Antonio Ferrer, del departament de Negoci i Màrqueting de l'entitat valenciana i Francisco Ribera, director de l'oficina de Sueca.

  "Amb la implantació de la passarel·la de pagaments, hem procurat les màximes facilitats per a la ciutadania. L'objectiu és reduir considerablement els tràmits i desplaçaments, així com el temps dedicat a estes gestions, atés que podran efectuar el pagament sense necessitat d'acudir a l'oficina" ha apuntat l'alcaldessa.

  Este sistema que compta amb una potent ferramenta de prevenció del frau, es basa en l'autenticació 3D secure intel·ligent, que permetrà els pagaments telemàtics directes i segurs durant les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana.

  L'enllaç que es disposa ja a la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca www.sueca.es, al marge dret en la pàgina inicial, permetrà l'accés fàcil i ràpid a la plataforma, a la qual podran entrar fent clic sobre la icona "Pagament de tributs". En el mateix apartat del web, l'administració local ha disposat també instruccions per facilitar al ciutadà la familiarització amb la nova aplicació.

   

  Pujar