23 de novembre de 2019 23/11/19

Jorge Fortea entrega el cinturó de campió Intercontinental IBF al poble de Sueca

Jorge Fortea entrega el cinturó de campió Intercontinental IBF al poble de Sueca - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Jorge Fortea entrega el cinturó de campió Intercontinental IBF al poble de Sueca - (foto 2)

  L'Ajuntament de Sueca ha celebrat este matí, al saló de plens del consistori, un acte de reconeixement al jove púgil, Jorge Fortea, pel prestigiós triomf aconseguit el passat cap de setmana a la competició Intercontinental del pes SuperWelter IBF, en imposar-se en punts al britànic Navid Mansouri. El suecà es va proclamar vencedor al campionat de boxa disputat a la localitat de San Pedro de Alcántara (Màlaga).

  El pupil de Sento 'Tsunami' Martínez i integrant del Club de Boxa Sant Cristóbal de València, que el passat mes d'agost va proclamar-se campió d'Espanya a Cullera, ha estrenat el 2019 amb magnificència. Fortea es va imposar en el combat disputat a dotze assalts, un resultat que corrobora el seu gran estat de forma.

  El suecà, que va ser proclamat també esportista de l'any de la ciutat en 2018, ha estat acompanyat dels seus familiars i amics més pròxims i ha volgut agrair a l'Ajuntament de Sueca la calurosa acollida i el suport rebut en cada competició per part del seu poble. Fortea ha remarcat la importància de tindre un equip darrere: "Jo no podria fer-ho soles. Entrenadors, mànagers, dietistes, massagistes... Seria impossible assolir estos resultats sense ells". L'esportista ha reivindicat també l'esport de la boxa i ha avançat els nous objectius que s'ha proposat: "la boxa és un esport molt noble i de molt de sacrifici. Este últim títol i tercer cinturó millora molt més la meua classificació per anar a Europa".

  L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, qui ha rebut a Fortea amb molta il·lusió, al costat d'una representació de la corporació municipal, ha remarcat la gran repercussió que el púgil té cada vegada que guanya. "Per a Sueca és un honor que gent com Jorge porte el nostre nom per tot arreu, fent poble. És un goig que ens identifiquen amb ell, perquè és un gran esportista, però també una gran persona, i ho demostra amb una gran humilitat" ha assegurat Tamarit.

  Fortea, que suma 19 victòries, 5 per ko, va aconseguir així un títol més per al seu palmarés. El maig de 2018 es va proclamar guanyador del cinturó WBC Llatí després de desfer-se del panameny Azael Cosio i dos mesos més tard va ser campió d'Espanya també del superwélter després de destronar a José Manuel López Clavero.

  ocultar
  Jorge Fortea entrega el cinturó de campió Intercontinental IBF al poble de Sueca
  Pujar