3 de juny de 2020 3/6/20

Un incendi arrasa una fàbrica abandonada a Sollana

Un incendi arrasa una fàbrica abandonada a Sollana  - (foto 1)
  • Es va declarar en la vesprada d'aquest dilluns i segueix descontrolat després d'haver cremat 10.000 metres quadrats de la nau

MÉS FOTOS
Un incendi arrasa una fàbrica abandonada a Sollana  - (foto 2)
Un incendi arrasa una fàbrica abandonada a Sollana  - (foto 3)
Un incendi arrasa una fàbrica abandonada a Sollana  - (foto 4)

Segueix sense estar controlat l'incendi que es va declarar aquest dilluns a la vesprada en una fàbrica abandonada de fusta a Sollana. Durant tota la nit han estat treballant tretze efectius del Consorci de Bombers de la Diputació de València, concretament dels parcs de Silla, Cullera, Torrent, Ontinyent així com un oficial de guàrdia, segons han informat fonts del Consorci.

Aquest dimarts continuen els treballs d'extinció després que es cremaren uns 10.000 metres quadrats de la part aquest de la nau. Des de la Generalitat recalquen que s'està treballant perquè les flames no afecten als altres 10.000 metres quadrats de la parteix oest ni als camins que limiten amb altres naus industrials.

Les flames es van declarar sobre les 13:53 hores d'aquest dilluns en aquesta fàbrica que, segons aquestes mateixes fonts, tenia molt material combustible, la qual cosa ha originat una gran columna de fum visible des de València. El vent que bufava ahir va dificultar bastant les tasques d'extinció.

Des del Consorci recomanen als veïns que tanquen portes i finestres de les cases.

Pujar