elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert

Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert
  MÉS FOTOS
  Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert - (foto 2)
  Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert - (foto 3)
  Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert - (foto 4)
  Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert - (foto 5)
  Inauguracio dels actes del 50 aniversari de la JLF amb un concert - (foto 6)

  La regidoria de cultura de l’Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca, i al seu capdavant el regidor Vladimir Micó, han sigut els encarregats d’organitzar el concert per el 50é aniversari de la Junta Local Fallera de Sueca, on van participar les dos agrupacions musicals de la ciutat a més de l'agrupació musical de El Perelló.

  L’acte va estar presidit per l’alcalde Dimas Vázquez, les Falleres Majors de Sueca, Clara Boix i Aitana Adsuar i el president de la JLF Bernardo Garrigós. Ells van ser els encarregats d'imposar un corbatí commemoratiu a les banderes de l’Ateneu Musical de Sueca, l’Agrupació Musical de El Perelló i la Unió Musical de Sueca. Així mateix la JLF va voler obsequiar amb un recordatori del concert el cor Echo Vocis, que representat per la seua directora Celia Máñez, va rebre un pergamí de mans de la FMI de Sueca.

  Juan Bautista Falcó Andrés, compositor del pasdoble “Falles de Sueca” -i del que al concert, es va fer l’estrena de la lletra- i també del pasdoble “50 anys de la JLF” va rebre de mans de la FM de Sueca un pergamí commemoratiu.

  Al concert es van interpretar Sueca, de Lucia Burguera; Mareny de Barraquetes, de Santiago Escrivà; Falles de Sueca, de Juan Bautista Falcó; El Perelló, de Vicente Llorens; Del Perelló a Catarroja, de Francisco Serrano; Vents al vent, de Borja Granell; Joanet i Pepe, de César Murillo; l'estrena de 50 Anys de la JLF, de Juan Bautista Falcó; i Conrado Meseguer, de César Murillo.

  El concert tingué una gran acollida per part del públic, on assistiren a més de diversos regidors, la diputada de normalització lingüística Dolors Gimeno, els representants de les comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, així com Falleres Majors de Sueca i presidents de la JLF d'altres anys.

  Finalitzant el concert amb l’Himne de la Comunitat Valenciana.

  Pujar