elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fundació SASM celebra la II 'Jornada de Bones Pràctiques Professionals' en salut mental

La Fundació SASM celebra la II 'Jornada de Bones Pràctiques Professionals' en salut mental
  • La presentació de la Jornada ha comptat amb la presència de l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez

MÉS FOTOS
La Fundació SASM celebra la II 'Jornada de Bones Pràctiques Professionals' en salut mental - (foto 2)
La Fundació SASM celebra la II 'Jornada de Bones Pràctiques Professionals' en salut mental - (foto 3)

La Fundació SASM de Sueca, que atén persones amb diversitat funcional i problemes de salut mental, ha organitzat la segona edició de la “Jornada de Bones Pràctiques Professionals” amb la qual es pretén compartir mètodes pioners en l'abordatge de problemes de salut mental existents a la Comunitat Valenciana des d'una perspectiva multidisciplinària. En la presentació de l'acte, han sigut presents l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la directora general de Diversitat Funcional i Salut Mental, Elena Albert, qui ha assistit com a una de les participants inscrites en la Jornada; i els patrons de la Fundació, Vicente González i Guillermo Nebot.

“És un plaer, una vegada més, compartir amb vosaltres, usuaris, familiars i treballadors del centre, una de les vostres iniciatives que té per objectiu, com tot el que dueu a terme, aconseguir el major benestar possible per a les persones que ateneu i que pateixen algun tipus de diversitat funcional. Des de la perspectiva de la qualitat en el treball i el servei, heu sabut evolucionar i créixer i, per això, el nostre més sincer reconeixement”, ha expressat, en la inauguració de la Jornada, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

L'objectiu general de la Jornada és continuar promovent pràctiques professionals que generen benestar i eviten l'ús de la coerció en els col·lectius de diversitat funcional i problemes de salut mental. Així mateix, en el transcurs de la Jornada s'ha aprofitat per a presentar Zero Coerció, un projecte europeu, implementat dins del Programa ERASMUS+, que es posa en marxa amb l'objectiu principal d'augmentar les competències de persones amb esquizofrènia, familiars, cuidadors i professionals per al maneig de les crisis en entorns domiciliaris mitjançant l'ús d'estratègies alternes a la coerció.

Pujar