18 de novembre de 2019 18/11/19

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca amb el festival de l'estiu

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca amb el festival de l'estiu - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca amb el festival de l'estiu - (foto 2)

    El famós Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ja és un esdeveniment de consolidat renom a nivell internacional. Cada edició que es realitza suposa un nou èxit per a l'organització però també per a la cultura i la gastronomia valencianes. El certamen s'ha aliat, en la seua dilatada trajectòria, amb moltes marques de llarga història, de reconegut prestigi i d'origen valencià per tal de promocionar productes i costums de la nostra terra, tot fent una aposta ferma pels productes autòctons. Esta vegada el Concurs s'ha agermanat amb el nou festival Suwayka Music Fest, un festa estiuenca que es celebrarà  als jardins de CanCela, els salons de celebracions que acullen habitualment la final del certamen.

    Suwayka va ser el nom originari de Sueca fa mes de 700 anys, quan els àrabs poblaven la capital de la Ribera Baixa. Significa mercat ambulant. Un gran mercat ambulant on la mescla d'aromes, música, color i cultures convergia en esta gran ciutat. El pròxim 4 d'agost Sueca es convertirà novament en un mercat ambulant de gastronomia, color i música. En la festa es retrà homenatge a la millor música pop/rock de tots els temps, on la gastronomia de qualitat serà l'abanderada en un enclavament màgic com són els nous espais de CanCela, “The Garden´s Pool”. Més de 2.000m2 de jardins amb una gran piscina a l'aire lliure on els assistents podran gaudir de les seues actuacions favorites dins de l'aigua. Una oferta immillorable a nivell musical i visual.

    L'edició comptarà amb dos escenaris:

    Stage Tributs, amb tres llegendes musicals com Queen, David Bowie o The Police que seran interpretats fidelment per tres grups internacionals; Play the Game, Sound & Visión i 091Band.

    Stage Vinils, amb Fran Lenaers, Carlos Simó i Luis Bonias, qui faran sonar de nou aquella música que els va portar al més alt durant les dècades dels 80 i 90. Més de 12 hores de viatge per la millor música de ball, la nostra, la d'ahir, ara i sempre.

    La millor gastronomia tradicional i internacional

    De la mà dels organitzadors del Concurs Internacional de Paella Valenciana i els actuals guanyadors d'este concurs, es cuinarà la que és a dia de hui la millor paella valenciana del món per a tots els assistents.

    A més el festival comptarà amb un mercat gastronòmic internacional amb sabors de quatre nacionalitats diferents i un córner vegà. Suwayka Music Fest és un festival únic en la seua espècie, 30.000 watts de so i llum, dos escenaris i una potent posada en escena, focs artificials, làsers i efectes especials, a més de tot un equip de cuiners internacionals que delectaran el paladar dels assistents.

    L'objectiu de SUWAYKA MUSIC FEST és exaltar dos de les grans qualitats que han posat Sueca històricament al mapa, la música i la gastronomia. Les entrades estan ja a la venda a la Tourist Info de Sueca, les oficines dels Salons CanCela i al web www.suwayka.com

     

     

     

    ocultar
    El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca amb el festival de l'estiu
    Pujar