19 de gener de 2021 19/1/21

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca convoca la tercera semifinal digital

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca convoca la tercera semifinal digital - (foto 1)

  El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca organitza, un any més, una semifinal digital, que tindrà lloc en la comunitat de Facebook anomenada Paellas y Arroces. Un grup que actualment compta amb més de 2.000 persones de tot el món, amants i professionals de la paella i de l'arròs: https://www.facebook.com/groups/paellasyarroces2.

  L'objectiu i el premi serà, ni més ni menys, una plaça en la gran final del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, que se celebrarà el pròxim 15 de setembre en la capital de la comarca de la Ribera Baixa. El repte va començar el dilluns, 3 de maig, i finalitzarà a les 24 hores del pròxim 31 d'agost. El 3 de juny s'anunciarà el guanyador del concurs.

  Excepcionalment, dins de la dinàmica del concurs, esta fase estarà destinada exclusivament a tots els membres que pertanyen al grup de Facebook Paellas i Arroces, inclosos els membres nouvinguts, sempre que siguen professionals. Esta és una condició imprescindible del concurs, ja que està destinat a cuiners en actiu, que treballen en un restaurant, hotel o servei de restauració, en qualsevol lloc del món.

  El Concurs

  Els concursants hauran de seguir la recepta tradicional de la paella valenciana a l'estil del Concurs, que es pot consultar en el següent enllaç: http://concursodepaella.com/la-receta/. No importa el nombre de comensals, però sí la utilització dels ingredients de la recepta original del Concurs i es podrà participar amb tantes publicacions com es desitge per cada membre del grup, però només podrà ser triada per a la final una publicació per membre.

  Per a participar en esta semifinal, el candidat haurà de realitzar la publicació en el mur del grup de Paellas i Arroces amb l'elaboració de la paella valenciana, pas a pas, valorant-se positivament la incorporació d'un vídeo i / o foto amb el cuiner, sempre amb l'etiqueta #concursodigitalpaella.

  D'altra banda, els participants hauran de compartir també el cartell del Concurs en el seu mur personal, o en defecte d'això en el de la pàgina de l'empresa que represente, amb l'etiqueta, a més de donar m'agrada a la pàgina de Facebook del Concurs https://www.facebook.com/concursointernacionaldepaellavalencianadesueca/.  El cartell es pot descarregar directament des d’este enllaç: https://originalpaella.es/img/cms/3a_semifinal_digital.jpg.

  Les tres publicacions que compleixen amb els requisits i aconseguisquen un major número de m'agrada seran les finalistes i un jurat tècnic decidirà el guanyador entre les tres propostes més votades.

  Pujar