elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busquen un home que anava a la deriva agafat a un flotador a la platja de Motilla a Sueca

Busquen un home que anava a la deriva agafat a un flotador a la platja de Motilla a Sueca
  • Guàrdia Civil, Policia Local i un helicòpter de Salvament van estar buscant-durant hores però només van trobar el flotador

Veïns de la platja de Motilla a Sueca van veure ahir a la nit a un home agafat a un flotador a la deriva mar a dins. Un dispositiu de seguretat per terra, mar i aire li va estar buscant durant hores però només van trobar el flotador. La investigació està encara oberta i a l'espera que algú denuncie la desaparició d'aquesta persona persona, de la qual es desconeix l'edat.

Els testimonis presencials que van avisar Emergències el van veure des dels edificis de primera línia de platja tant de Motilla com del Mareny de Barraquetes. Segons ells, l'home estaria agafat a un flotador en forma de flamenc i anava a la deriva a un quilòmetre de distància de la costa, a l'altura de la gola de Motilla. L'avís el va rebre el 112 cap a les nou de la nit i, segons han explicat a elperiodic.com des Salvament Marítim, es va desplegar un ampli dispositiu entre Guàrdia Civil, Policia Local de Sueca i Salvament Marítim per trobar-lo.

La recerca es va centrar a la zona entre Motilla i Mareny Blau, amb Policia per la vora, Guàrdia Civil a embarcació amb la patrullera Riu Xúquer, i Salvament Marítim des d'un helicòpter Helimer 206. També va col·laborar en la recerca un veler que es trobava navegant per la zona.

Quasi dues hores després van trobar el flotador davant de la costa encara que sense ningú al voltant. Segons les mateixes fonts, l'home podria haver arribat pel seu propi peu a la costa i deixat el flotador encara que totes les hipòtesis estan obertes. Es va estar buscant a aquesta persona fins a les onze de la nit, sense cap resultat.

La investigació segueix el seu curs mentre s'espera una denúncia de desaparició. En cas contrari, es tancarà el cas.

Pujar