elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Agredeix a la seua parella en ple carrer de Sueca i al Guàrdia Civil de servei que va auxiliar a la dona

Agredeix a la seua parella en ple carrer de Sueca i al Guàrdia Civil de servei que va auxiliar a la dona
  • El detingut va amenaçar a l'agent que va observar els maltractaments a la víctima que va ser espentada per l'agressor contra un fanal i contra el sòl

Sobre les 19.15 hores del dia d'ahir, en la localitat de Sueca, quan un agent anara de servei es va adonar que un home estava agredint a una dona en la via pública.

L'agent va observar com un home, de mitjana edat, estava subjectant a una dona de manera violenta pels braços, i l'espentava de manera agressiva contra un fanal, colpejant-se el cap. I tirant-la al sòl, per a continuar colpejant-la.

Després de presenciar l'agressió l'agent, es dirigeix cap a la parella i s'identifica com a Guàrdia Civil, abandonant ràpidament l'agressor el lloc dels fets. L'agent roman en tot moment al costat de la víctima, prestant-li els primers auxilis i tranquil·litzant-la.

Mentre l'agent estava sol·licitant suport de la patrulla de servei d'aquesta localitat, l'autor va tornar al lloc dels fets, per a acostar-se a la víctima, sent impedit pel Guàrdia Civil. Però l'agressor fa cas omís als advertiments que s'allunye de la dona.

Davant aquesta situació l'agressor comença a enfrontar-se a l'agent, produint-se un forcejament i alhora amenaçant-lo verbalment “M'he quedat amb la teua cara, tu no saps qui soc jo, ja ens trobarem pel carrer”.

Finalment l'agressor va ser detingut per la Guàrdia Civil de Sueca per un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar (violència de gènere) i atemptat a agent de l'autoritat.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 de Sueca.

Pujar