22 de gener de 2021 22/1/21

Silla aprova per unanimitat la iniciativa de Cs per a realitzar plans d'emergència en tots els polígons industrials

Silla aprova per unanimitat la iniciativa de Cs per a realitzar plans d'emergència en tots els polígons industrials - (foto 1)

  El Ple de l'Ajuntament va aprovar anit per unanimitat una iniciativa de Ciutadans (Cs) “per a realitzar plans d'emergència i evacuació en les 11 zones industrials del municipi”, ha explicat el portaveu de Cs de Silla, Juan Fuster.

  El regidor ha indicat que “la moció només podia rebre el suport de l'equip de govern perquè la vàrem consensuar  amb l'Associació Empresarial de Silla (AESI)”. En este sentit, ha destacat que “estem  molt satisfets perquè és un pas fonamental per a protegir persones, béns i medi ambient”.

  La iniciativa recull “la creació d’un registre exhaustiu d'empreses, l'establiment de mecanismes adequats per a assegurar el compliment de la normativa i la realització d'una campanya informativa”. De la mateixa manera, es preveu que “els plans es realitzen amb el suport dels empresaris i l'assessorament de les forces i cossos de seguretat, bombers i protecció civil”.

  A més, “es realitzaran les modificacions necessàries per a la implementació dels Plans d'Emergència, en accessos i vies d'evacuació, ordenació mobilitat, accessibilitat a zones d'actuació del polígon”, ha detallat Fuster.

  El portaveu també ha subratllat que “el suport unànimea la moció de Cs ens anima a continuar treballant per Silla proposant iniciatives sensates que milloren la vida dels nostres veïns, en este cas la seua seguritat”.

  Pujar