Castellano

Diverses persones atrapades i cinc ferits en un accident múltiple a la pista de Silla

Treballs de rescat a l'accident múltiple amb cinc ferits a la pista de Silla
Treballs de rescat a l'accident múltiple amb cinc ferits a la pista de Silla
  • Els bombers han hagut d'excarcerar diversos conductors atrapats després de xocar tres cotxes i una moto a la V-31 a l'altura de Silla

MÉS FOTOS
Diverses persones atrapades i cinc ferits en un accident múltiple a la pista de Silla - (foto 2)
Diverses persones atrapades i cinc ferits en un accident múltiple a la pista de Silla - (foto 3)
Diverses persones atrapades i cinc ferits en un accident múltiple a la pista de Silla - (foto 4)

Greu accident múltiple a la pista de Silla aquesta nit i que ha causat diversos ferits i ha deixat diverses persones atrapades dins dels seus vehicles. El succés s'ha produït a la V-31 al seu pas per Silla quan tres cotxes i una moto han xocat i cinc persones entre 27 i 41 anys han resultat ferides de gravetat diversa.

Segons han explicat des del Consorci Provincial de Bombers de València, que ha intervingut en l'accident per rescatar diverses persones que havia quedat atrapades dins dels seus vehicles, el succés ha tingut lloc poc abans de les nou i mitja de la nit. Fins al lloc s'han desplaçat tres dotacions de bombers i dues unitats de comandament del Consorci per excarcerar els atrapats.

També s'han desplaçat serveis sanitaris per atendre tots els ferits. Els serveis mèdics han assistit a cinc persones ferides, tres són dones i dues són homes.

Un home de 27 anys presentava politraumatisme i després de ser estabilitzat ha estat evacuat a l'hospital La Ribera d'Alzira, en una unitat de suport vital avançat.

A l'altra ambulància del SAMU ha estat traslladada una dona de 39 anys amb policontusions, a l'hospital La Fe de València. A aquest mateix centre hospitalari ha estat evacuat, en una unitat SVB, un home de 41 anys que presentava contusió costal.

A l'hospital Clínic de València han estat traslladats, en dues ambulàncies de suport vital bàsic, una dona de 30 anys per policotusions i una altra dona de 35 anys per cervicàlgia.

A les 21:50 hores, entrava un altre avís al CICU mitjançant el qual s'alertava d'un segon accident, una col·lisió per abast entre dos cotxes, també a la V-31 i en terme de Silla.

El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha atès dues persones que han resultat il·leses.

Pujar