Castellano
AGRESSIÓ MASCLISTA A SILLA

Detingut després d'intentar matar a la seua exparella a Silla

Detingut després d'intentar matar a la seua exparella a Silla
  • El detingut va colpejar amb un pal de fusta el cap i el cos de la víctima, que va haver de ser traslladada d'urgència a l'hospital

MÉS FOTOS
Detingut després d'intentar matar a la seua exparella a Silla - (foto 2)

Agents de la Guàrdia Civil de València francs de servei detenen a Silla a un home que tractava de matar a la seua ex parella sentimental, amb la qual tenia una ordre d'allunyament (i dos amb els fills d'aquesta).

Els agents intervinents, que ja havien acabat la seua jornada, van acudir a l'avís francs de servei per trobar-se prop del lloc dels fets donada la urgència dels mateixos i davant el temor que poguera córrer risc la seua integritat física.

En traslladar-se al lloc dels fets, l'agressor els rep amb unes tisores i una botella de cristall a la mà. Durant la detenció es va causar lesions lleus als dos agents intervinents. La víctima presentava greus ferides causades amb un pal de fusta al cap i el cos, per la qual cosa degué ser traslladada a l'hospital més pròxim per a la seua atenció mèdica.

El detingut, un home de 32 anys i nacionalitat espanyola, va forçar la porta del pati i va aconseguir accedir al domicili de la víctima, que conviu amb els seus dos fills, amb els quals tenia sengles ordres de protecció (prohibició d'aproximació).

Per tot l'anterior, l'autor dels fets va ser detingut per un delicte d'homicidi en grau de temptativa (donada la naturalesa de l'agressió), un delicte de lesions en l'àmbit de la violència de gènere, tres delictes de trencament contra l'administració de justícia i un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat.

L'autor dels fets ja havia protagonitzat destrosses en diversos bars de la zona els dies anteriors. Igualment té antecedents policials per altres delictes violents.

De les diligències coneixen els Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 i 3 dels de Carlet.

Pujar