5 d’agost de 2020 5/8/20

Ciutadans de Silla celebra el seu tercer aniversari

Ciutadans de Silla celebra el seu tercer aniversari - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Silla, Juan Fuster, ha destacat que "l'agrupació celebra el seu tercer aniversari amb l'objectiu de continuar fent política útil". "El fet que s'hagen aprovat el 75% de les nostres mocions, moltes d'elles per unanimitat, demostra que sabem donar resposta a les necessitats del municipi", ha explicat.

  L'edil ha subratllat que "gràcies al diàleg amb els agents socials i econòmics locals s'està aconseguint sumar, consensuar i solucionar problemes".

  En este sentit ha posat en relleu "l'aprovació dels plans d'emergència per als polígons industrials, la baixada de l'IBI, la supressió de la plusvàlua municipal en cas de venda negativa i la major transparencia a la web municipal".

  Per contra, Fuster la lamentat que "l'Ajuntament no està executant gran part d'estes mocions per falta de pressupost o de ganes". No obstant això, el regidor ha assegurat que "continuarem treballant en la mateixa línia, amb més ganes i il·lusió si cap".

  L'Agrupació ha preparat una jornada festiva per a demà dissabte a la Nau Jove de Silla. Fuster ha concretat que "al voltant de 200 assistents confirmats tastaran paella i All i pebre després de fer un passeig amb barca per l'Albufera".

  Està previst que assistisquen els diputats nacionals Toni Cantó i Vicente Ten; La síndica Mari Carmen Sánchez, el portaveu autonòmic de Cs Fernando Giner; els diputats autonòmics Juan Córdoba i María José García; la diputada provincial Mamen Peris així com alcaldes i regidors de Cs de diferents municipis valencians.

  Pujar