5 d’agost de 2020 5/8/20

Ciutadans congrega a 200 afiliats en L'Albufera en el segon aniversari de l'agrupació de Silla

Ciutadans congrega a 200 afiliats en L'Albufera en el segon aniversari de l'agrupació de Silla  - (foto 1)
  • Giner: “Per a Ciutadans, l'important són les persones, no les estructures dels partits”

MÉS FOTOS
Ciutadans congrega a 200 afiliats en L'Albufera en el segon aniversari de l'agrupació de Silla  - (foto 2)

Ciutadans ha congregat hui a 200 afiliats en el port de Silla amb motiu del segon aniversari de l'agrupació de C's en la dita localitat. A l'acte ha assistit el portaveu de C's en la Comunitat Valenciana, Fernando Giner, el diputat nacional de C's Toni Cantó, el delegat territorial en la Comunitat, Emilio Argüeso i el subdelegat territorial en la província de València, Juan Cordoba, entre altres càrrecs del partit a València.

En la trobada, Fernando Giner ha declarat: "Per a Ciutadans, l'important són les persones, no les estructures dels partits".

Giner ha recordat que "els fundadors de Ciutadans van fer un gran treball al crear una estructura perquè a Espanya haguera un partit que donara confiança als ciutadans des de la moderació i oferira solucions als assumptes que realment preocupen a la ciutadania". En esta línia, Giner ha destacat la "importància que Ciutadans estiga present en la nostra Comunitat on Compromís està intentant dividir a la societat".

Per la seua banda, el diputat nacional de C's Toni Cantó ha recordat el treball que C's està realitzant en el Congrés dels Diputats. "Ciutadans ha aconseguit assentar a PP i PSOE per a fer un Pacte d'Estat per l'Educació dels nostres fills. Ells són el futur", ha explicat Cantó, qui també ha recordat que "el nostre acord amb el PP arreplega que arribe un correcte finançament per a la Comunitat Valenciana i el va imposar del Corredor Mediterrani". "També estem aconseguint grans avanços en la lluita contra la corrupció", ha conclòs.

Pujar