elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La setmana arranca amb alerta per fortes tempestes a Castelló i València

La setmana arranca amb alerta per fortes tempestes a Castelló i València
  • S'espera un ascens progressiu de les temperatures al llarg de la setmana, especialment notable a la ciutat de València

Comencem la setmana amb amenaça de pluja a partir d'aquest dilluns a la tarda. L'Agència Estatal de Meteorologia ha activat l'alerta groga per tempestes que poden ser localment fortes a l'interior de València i Castelló a partir del migdia. L'alerta decau a partir de les nou del vespre però s'espera que dimarts puga continuar plovent. Pel que fa a les temperatures, ens traurem capes al llarg de la setmana per acabar amb màximes que fregaran els 30ºC el dissabte.

Així, dilluns arranquem la setmana amb núvols al matí a Alacant, València i Castelló. S'esperen xàfecs a l'interior a la vesprada, que probablement seran localment forts a València i Castelló i vindran ocasionalment acompanyats de tempesta. Les temperatures aniran en lleuger ascens i el vent bufarà fluix.

Dimarts no s'esperen fortes tempestes, no hi ha alerta per mal temps però Aemet no descarta xàfecs puntualment forts i ocasionalment acompanyats de tempesta a l'interior de la meitat nord. Les temperatures continuaran en ascens.

Dimecres, tendència a l'alta de les temperatures, sobretot a València i pluges febles i disperses la segona meitat del dia, més abundants a la meitat sud. Dijous a la vesprada podrien tornar les tempestes a l'interior de la meitat nord, sense descartar que s'estenguen a la resta.

Si cal destacar les temperatures perquè les mínimes aniran en lleuger descens o sense canvis i les màximes pujaran, especialment a València i Castelló. Per a finals de setmana esperem que els termòmetres segueixen pujant.

Pujar