22 de setembre de 2020 22/9/20

El 10N es viu sense greus incidents i amb desitjos de desbloqueig entre els polítics valencians

El 10N es viu sense greus incidents i amb desitjos de desbloqueig entre els polítics valencians - (foto 1)

  Les eleccions generals del 10 de novembre s'han produït sense greus incidents en la Comunitat Valenciana, on s'ha viscut una jornada marcada pel desig de *desbloque entre els polítics valencians. Polítics de totes les formacions polítiques han passat per les urnes dels seus diferents col·legis electorals – els quals ja es troben en ple recompte de vots – i realitzat les primeres valoracions d'aquesta segona jornada electoral en el que portem d'any.

  "Hui, més que mai, hem de votar. Hem de votar per a mirar avant, per a no tornar arrere, per a consolidar els drets de la ciutadania” assegurava el president de la Generalitat i líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, després de depositar el seu vot a Morella.

  Un missatge d'anomenada a les urnes, al qual també s'ha sumat la popular Isabel Bonig, qui ha animat a la gent a acudir als col·legis electorals perquè “isca un govern fort i puguem deixar l'actual moment de bloqueig polític en el qual estem i es puguen començar a prendre mesures que afecten a tots els espanyols”. “Espere que aquesta nit puguem celebrar el desbloqueig d'una situació molt complicada” ha insistit.

  Des de la candidatura de Més Compromís, ha sigut Mónica Oltra la que s'ha pronunciat en aquesta jornada i ho ha fet animant a votar “amb un somriure, perquè defensem la democràcia amb el nostre vot”. “Cadascun dels nostres vots val el mateix que el del més poderós del món i, per tant, hui tots els ciutadans i ciutadanes som iguals" ha apuntat.

  Per part seua, des de Ciutadans les candidates per Castelló i València – Sandra Julià i María Muñoz, respectivament – han realitzat una crida als votants de centre moderat apuntant ambdues que “si el centre no se centra, els extrems decideixen per tu".

  Des de Vox, el candidat al Congrés dels Diputats per València, Gil Lázaro, després de depositar el seu vot ha valorat la jornada esperant que amb aquestes eleccions es pose fi als “greus problemes de tipus polític i tipus social que ens afecten a tots i tractar de buscar solucions a això incumbeix a cada ciutadà".

  Finalment, des d'Unides Podem el candidat al Congrés per València, Héctor Illueca, ha celebrat que els espanyols puguen decidir el futur polític amb unes eleccions i animat a la gent a acudir als col·legis: “És fonamental que la gent vaja a votar perquè és el principal llegat que la gent ha rebut del nostre avis, l'únic instrument per a controlar les coses i la destinació"

  Pujar