28 de setembre de 2020 28/9/20

Troben a l'anciana que havia desaparegut a Segorbe

Arxiu
Arxiu
  • La dona, de 80 anys, va ser trobava tendida al costat d'una séquia i amb símptomes d'hipotèrmia encara que estava conscient

Un dona d'avançada edat que havia desaparegut durant la vesprada del dia 15 de maig en la localitat de Segorbe ha sigut localitzat aqueixa mateixa nit. La Guàrdia Civil va tindre coneixement que una dona de 80 anys havia desaparegut durant aqueixa vesprada, per la qual cosa ràpidament es va iniciar un ampli dispositiu de cerca i localització dirigit i coordinat per la Guàrdia Civil de Segorbe, compost per efectius del Lloc de Segorbe, Vall d'Uixò i Montanejos, amb el suport del Consorci Provincial de Bombers, Policia Local de la localitat i diversos familiars de la dona.

Durant la nit es van estar realitzant batudes de cerca per la localitat i voltants. La cerca va concloure aqueixa mateixa matinada tard sobre les 01.30 hores quan la Guàrdia Civil va localitzar a la desapareguda en el barranc de Sant Julián, terme municipal de Segorbe, la dona es trobava tendida al costat d'una séquia, en estat conscient però amb símptomes d'hipotèrmia, per la qual cosa va ser traslladada al Centre de Salut de la localitat per a efectuar-li un reconeixement mèdic.

Pujar