29 de novembre de 2020 29/11/20

Tanquen una piscina de Sogorb per la presència d’excrements

Tanquen una piscina de Sogorb per la presència d’excrements - (foto 1)
  • Els fets s'han produït a la nit i han sigut descoberts pels socorristes en obrir les instal·lacions

La piscina municipal de Cárrica a Sogorb ha hagut de tancar-se a causa de la presència d’excrements en les seues aigües. Tal com ha denunciat en ajuntament, la piscina ha patit un nou acte vandàlic que ha provocat el tancament del got gran, on es banyen els adults. Els fets s'han produït a la nit i han sigut descoberts pels socorristes en obrir les instal·lacions.

 La piscina gran de Cárrica ha hagut de ser clausurada hui al matí a causa d'actes vandàlics que s'han produït amb nocturnitat i traïdoria. Els socorristes han sigut els que han descobert que algú havia entrat durant la nit i, a més d'embrutar les instal·lacions, han col·locat femta en la piscina gran.

Per aqueix motiu, el got gran romandrà tancat fins demà a la vesprada perquè es puga procedir a la neteja de 24 hores necessària, encara que la piscina xicoteta sí que estarà oberta en aquest període.

“Lamentem moltíssim aquestes accions de persones que amb aquests comportaments incívics i il·legals estan atacant a tot un poble, Sogorb. Esperem que no torne a succeir”, assegura Ángeles Gómez, Regidora de Piscines de Sogorb.

Pujar