20 d’octubre de 2020 20/10/20

Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència

Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència - (foto 2)
  Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència - (foto 3)
  Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència - (foto 4)
  Sogorb tanca l'última Entrada de Bous i Cavalls amb magnificència - (foto 5)

  L'última Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb ha sigut de les més ràpides de la setmana, amb una durada d'1 minut, 9 segons (des de l'explosió de la carcassa). Amb una eixida dels caps de bestiar des de les Fondes molt veloç, els caballistes han sabut frenar a dos bous que han marcat distància amb la resta.

  L'última Entrada de Bous i Cavalls de Sogorb ha sigut molt ràpida. Els sis bous i el mans han eixit a gran velocitat de les Fondes. En el moment de la recollida, els dos caps de bestiar que han deixat arrere a la resta han sigut hàbilment frenades i emparades durant tot el recorregut per José García i el seu fill Carlos García. Tots han arribat amb total normalitat a la plaça de la Cova Santa.

  S'estima que prop de 20.000 persones han omplit el recorregut. En aquesta última jornada, després de finalitzar l'Entrada i com és tradició, s'han entregat una figura a tots els caballistes participants i a les penyes taurines col·laborades en reconeixement i agraïment per tota la seua labor.

  També cal destacar, des d'aquestes línies, la magnífica labor de la Comissió de Bous 2019. Díhuit joves que han treballat molt dur i han aconseguit que, quan el temps ho ha permés, els actes taurins de Sogorb brillaren i anaren d'excel·lent.

  Aquest diumenge visitat l'entrada, les dues Reines Majors de Sogorb (María Rubicos -la Reina Major- i Lucía *Estaún -Reina Infantil-) juntament amb les seues dames d'honor i les seues corts. A més, han rebut a l'Ajuntament i en la Tribuna a Susana Ros, diputada nacional del PSOE i a Ana Besalduch, diputada autonòmica del PSOE.

  Pujar