23 de novembre de 2020 23/11/20

El PP de Sogorb impulsarà un pla per a eliminar barreres arquitectòniques

El PP de Sogorb impulsarà un pla per a eliminar barreres arquitectòniques - (foto 1)
  • Els populars instal·laran un ascensor en la Glorieta i lluitaran per la igualtat de tots els segorbinos

El Partit Popular de Sogorb ha anunciat avui un programa d'eliminació de barreres arquitectòniques en la localitat. Un programa que pretén defensar l'accessibilitat de tots els segorbinos a tots els espais públics.

Tal com ha explicat avui el PP de Sogorb, “farem accessible la Glorieta municipal des del Carrer José Escrig i Romualdo Amigó amb la instal·lació d'un ascensor que permeti l'accés de carrets de bebès o de persones amb mobilitat reduïda que desitgin accedir a les instal·lacions”.

El candidat de Sogorb, Vicente Hervás, ha assenyalat que “la creació d'accessibilitat i seguretat és un dels principals pilars per a la millora de la qualitat de vida dels segorbinos, la qual cosa comporta permetre l'accés de les persones a múltiples serveis i equipaments de Sogorb”.

Tal com ha advertit Hervás, “el PP de Sogorb apostem per la igualtat d'oportunitats dels sergorbinos i tenen el compromís ferm de Mari Carmen Climent que durà a terme les actuacions necessàries per a eliminar barreres arquitectòniques a Sogorb”.

Pujar