28 de setembre de 2020 28/9/20

Segorbe denuncia actes actes vandàlics en els seus espais públics

Segorbe denuncia actes actes vandàlics en els seus espais públics - (foto 1)
  • Pintades, robatoris i desperfectes en els últims dies que han condemnat des de l'Ajuntament

MÉS FOTOS
Segorbe denuncia actes actes vandàlics en els seus espais públics - (foto 2)

La font del passeig de Sopeña ha començat el dia amb diverses pintades i durant la setmana passada la zona de la rehabilitació del Fort de l'Estrela ha patit algun robatori a més de desperfectes i vandalisme.

Des de l'Ajuntament de Segorbe s'apel·la al civisme i a evitar aquest tipus d'actes. Durant l'última setmana s'han produït diversos actes vandàlics a la ciutat de Segorbe que des de l'Ajuntament volen condemnar.

En la zona del Fort de l'Estrela han entrat diverses vegades, buidat bidons d'aigua, robat material i fins s'ha realitzat una foguera que ha obligat a haver de canviar 3 pedres de les quals ja s'acabaven d'instal·lar. Tot això durant la setmana passada.

A més dels danys produïts, entrar en aquesta àrea, actualment en rehabilitació, pot resultar perillós ja que encara no està condicionada perquè els ciutadans puguen accedir.

La Font de Sopeña també ha patit atacs incívics a l'alba hui amb diverses pintades. Així com la pujada de la Tebaida on s'ha robat material d'una obra municipal de manteniment que s'estava realitzant.

Per tot això, des de l'Ajuntament de Segorbe apel·len al civisme i a la responsabilitat. “Aquest tipus d'accions l'única cosa que fan és perjudicar a tots els segorbins ja que suposa un cost innecessari. Hem de cuidar el patrimoni de Segorbe, que és de tots”, assegura Mª Carmen Climent, Alcaldessa de Segorbe.

Pujar