23 de gener de 2021 23/1/21

La Sede del Interior de l'UJI es manté a l'«Edifici Glorieta» a Segorbe

La Sede del Interior de l'UJI es manté a l'«Edifici Glorieta» a Segorbe - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Sede del Interior de l'UJI es manté a l'«Edifici Glorieta» a Segorbe - (foto 2)
  La Sede del Interior de l'UJI es manté a l'«Edifici Glorieta» a Segorbe - (foto 3)

  La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, l’alcalde del Segorbe, Rafael Magdalena i el secretari del Consorci de Formació de Persones Adultes de l’Alt Palància, José César Alarcón, han signat avui divendres 5 d’octubre de 2018 un conveni per al manteniment de la Sede del Interior de l’UJI, situada a l’«Edifici Glorieta» a Segorbe.

  Les tres entitats s’ocuparan del manteniment de l’edifici, l’ús del qual ha estat cedit per l’Ajuntament de Segorbe, i desenvoluparan en el mateix les activitats aprovades pel Consell Assessor de la Seu de l’Interior dins del Programa Campus Obert de l’UJI, que té com a objectiu que la ciutadania de les comarques castellonenques puguen beneficiar-se de les activitats i serveis de l’UJI, independentment de la seua ubicació.

  L’acte ha comptat també amb la participació de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro; l’alcalde d’Altura, Miguel López; l’alcaldessa de Castellnovo, Mari Carmen Gil; l’alcaldessa de Jérica, Marisa Domingo; l’alcalde de Viver, Vicente Martín; i l’alcalde de Soneja, Benjamín Escriche. Antonio Martínez, alcalde de Caudiel, municipi que també forma parte del Consorci, no ha pogut assistir a l'acte.

  Pujar