25 de novembre de 2020 25/11/20

El PP reclama suport a Diputació per a recuperar el mamògraf de Sogorb

El PP reclama suport a Diputació per a recuperar el mamògraf de Sogorb - (foto 1)
  • El portaveu del PP a Diputació, Vicent Sales, es reuneix amb alcaldes i regidors de l'Alt Palància per a recopilar “les necessitats de la comarca i exigir inversions útils”

El Partit Popular reclamarà suport en Diputació per a recuperar el mamògraf que el PSOE ha eliminat a Sogorb privant a més de 4.000 dones d'un servei vital. La iniciativa part d'alcaldes i regidors de la comarca de l'Alt Palància, amb la qual Vicent Sales, portaveu del PP en la Diputació, i Elena Vicente-Ruiz, presidenta del grup, s'han reunit aquesta passada setmana a fi de recopilar les demandes i necessitats de la zona.

“El mamògraf és una demanda de tota la comarca. Una necessitat bàsica que garantia servei i prestació a milers de dones que ara, per les retallades que el PSOE ha aplicat en Sanitat, es veuen obligades a traslladar-se a València per a poder ser ateses”, ha explicat Sales.

La iniciativa serà una de les reivindicacions que el PP present en la Diputació. “La província de Castelló no mereix el càstig d'un bloqueig que el PSOE exerceix de manera conscient. Estan desmantellant la sanitat pública i estan privant als ciutadans de Castelló de serveis útils que no solament mereixen continuar, sinó ampliar-se per a guanyar en cobertures i atenció”.

Des del PP en Diputació, tal com ha assenyalat Sales, “reclamarem el suport en Diputació a aquesta demanda bàsica, i traslladarem les necessitats que ens han comunicat els nostres alcaldes i regidors de la comarca a fi de garantir que la província continua creixent i prosperant enfront del bloqueig socialista”.

La reunió comarcal mantinguda a Sogorb s'ha completat amb altres trobades a Plana Baixa i Maestrat a fi de “prendre nota de les problemàtiques, demandes i necessitats dels veïns de la nostra província. La nostra intenció és que la Diputació continue sent útil, com ho va ser durant l'etapa de Javier Moliner, exigint inversions que resolguen problemes i garantint prestacions que garantisquen la qualitat de vida dels 135 municipis de Castelló”.

Pujar