20 d’octubre de 2020 20/10/20

El portaveu del PSPV-PSOE de Segorbe renúncia a la seua acta com a regidor per motius laborals

  • El secretari provincial, Ernest Blanch, agraeix a Rafa Magdalena el seu “treball i esforç”, tant a l'ajuntament com en el partit

El portaveu del PSPV-PSOE de Segorbe, Rafa Magdalena, ha anunciat hui que presentarà la seua renúncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Segorbe per motius laborals. “Amb l'arribada de la nova normalitat, tots tornem a reprendre les nostres vides i, en el meu cas, la nova normalitat porta una nova faceta laboral. Així, per al nou curs, optaré a un important lloc de direcció en la universitat que implica molt més temps i que m'impediran dedicar-li tota l'atenció que es mereixen altres càrrecs, com és el de regidor. Per tant, em veig en l'obligació de comunicar amb tristesa que renunciaré a la meua acta, ja que em serà impossible estar a l'altura que jo mateix m'exigisc per a exercir les tasques com a edil de la nostra ciutat”, ha manifestat Magdalena.

Magdalena assenyala que “deixe el meu lloc a l'Ajuntament de Segorbe en mans d'una oposició compromesa al 100% amb Segorbe, que té tot el meu suport i experiència al seu servei”.

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, Ernest Blanch, ha manifestat el seu més sincer agraïment a Rafa Magdalena “pel seu treball i esforç que ha realitzat durant tots estos anys, tant a l'ajuntament com en el partit” i li ha desitjat tots els èxits en la seua nova etapa professional”. “Este partit ha de reconéixer i posar en un lloc a qui ha sigut un alcalde socialista reconegut pels seus veïns, que la quantitat de projectes que va posar en marxa en la seua gestió han obert la ciutat al futur amb molta perspectiva i projecció. L'immobilisme i el desànim s'havien instal·lat a Segorbe feia molts anys i Rafa Magdalena li va saber donar l'espenta que feia falta per a reimpulsar el municipi”, ha afegit Blanch.

El secretari comarcal del PSPV-PSOE Alt Palància, Benjamí Escriche, també ha tingut paraules d'agraïment cap al seu company al qual s'ha referit com “una gran persona, treballador incansable i compromés amb la seua ciutat i comarca”.

Rafa Magdalena va ser alcalde de Segorbe de 2015 a 2019 i un dels seus gestos millor valorats va ser la seua renúncia al sou com a primer edil, quantia que es va destinar a la compra de llibres de textos. A més, durant la seua gestió com a primer edil han destacat projectes com l'aposta per la biomassa i les energies renovables; els carregadors de cotxe elèctrics; la recuperació del Argen; la modernització del Segóbriga Park i piscina de Cárrica; les sendes per als vianants de circumval·lació de Segorbe; la compra dels mesons per a fer una residència; la pista multiusos descoberta; la recuperació de l'antiga piscina coberta; la reparació del sostre del poliesportiu; la reparació de nombrosos carrers; la implantació dels pressupostos participatius; la inclusió de Segorbe en la Ruta del Grial; la retirada dels contenidors soterrats; la modernització de l'administració; i els projectes de rehabilitació del Cerro de la Estrella i la glorieta.

La renúncia serà efectiva en el pròxim ple. El nou regidor serà Mariano Garcia Ortín, que és també l’actual secretari general de l’Agrupació Local del PSPV-PSOE de Segorbe.

Pujar