28 de novembre de 2020 28/11/20

Martí (PSPV) elimina les ajudes al centre Fray Luis Amigó d'atenció als xiquets desfavorits de Segorbe

Martí (PSPV) elimina les ajudes al centre Fray Luis Amigó d'atenció als xiquets desfavorits de Segorbe - (foto 1)
  • Els populars volen saber els criteris del president de la Diputació per a eliminar ajudes mentre ha creat 29 nous convenis a dit

El Partit Popular de Castelló ha lamentat avui l'amputació per part del president de la Diputació a ajudes per a entitats benèfiques com, per exemple, l'associació Fra Luis Amigó de Sogorb.

El nou president de la Diputació ha decidit eliminar ajudes a col·lectius que se centren en ajudar als més necessitats. En el cas de Fra Luis Amigó la seva labor se centra en ajudar a persones sense recursos econòmics del Palància, sobretot nens petits.  Una decisió que ha lamentat avui la diputada del Partit Popular, Nieves Martínez qui ha advertit que “no és normal que es retirin ajudes benèfiques mentre el president a dit concedeix 29 noves ajudes”.

En aquest sentit, la diputada del Grup Popular en la Diputació ha advertit que “demanarem explicacions ja que no volem que Martí converteixi la Diputació en el caixer de Ximo Puig” i que “usi el dit per a donar ajudes a amics mentre elimina les ajudes a entitats com a Fra Luis Amigó”.

Martinez ha exigit “coherència” i ha demanat respecte per la labor que fan aquests col·lectius “i que el PSOE ha dit que són quiosquets polítics”.

La responsable popular considera “molt greu el que Martí està fent amb la Diputació ja que insultar als col·lectius no és una bona manera de començar a gestionar”. La dirigent ha advertit que “vigilarem molt com concedeixen les ajudes després de veure com ho fa Puig amb els seus germans o la manera de gestionar els recursos del PSOE”.

Pujar