2 de desembre de 2020 2/12/20

L'AVT emet en 'Facebook Live Video' l'entrada de bous i cavalls de Segorbe

L'AVT emet en 'Facebook Live Video' l'entrada de bous i cavalls de Segorbe - (foto 1)

  L'Agència Valenciana del Turisme emetrà en directe dijous que ve, 7 de setembre, de la mà de la presentadora alacantina Carolina Ferre, una de les festes més conegudes i populars internacionalment, l'entrada de bous i cavalls de Segorbe. Així, a través del format Facebook Live Video s'emetran tots els actes commemoratius de la festa, des de la tria dels bous en el riu, la pujada pel Rialé, la desfilada de penyes i 'caballistas' i la entrada de bous i cavalls mateixa.

  Així ho ha anunciat el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, durant la seua visita a Segorbe, on ha assistit a l'entrada de bous i cavalls al costat de l'alcalde de la localitat, Rafael Magdalena.

  Segons ha avançat Colomer, el streaming s'iniciarà el dijous a les 11.30 hores i comptarà amb altres quatre connexions en directe: a les 13 hores, a les 13.30 hores, a les 14.00 hores i a les 14.10 hores. Amb elles es pretenen mostrar els actes més rellevants de la festa i acostar-la als més de 190.000 seguidors de la pàgina de Facebook de la Comunitat Valenciana.

  Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins de l'estratègia de màrqueting turístic en línia de la Generalitat, que permetrà compartir aquesta festa, declarada d'Interés Turístic Internacional des de 2005.

  El secretari autonòmic ha volgut destacar que "aquesta festa ens ofereix un espectacle únic en el món, que per la seua peculiaritat i tradició és considerada com un dels esdeveniments més importants de la Comunitat Valenciana, on any rere any aconsegueix més adeptes, assistint prop de 20.000 persones diàries.

  El titular de Turisme ha animat a tots els visitants a gaudir d'aquesta festa, al mateix temps que ha ressaltat que "l'entrada de bous i cavalls es consolida com una de les festes més importants i singulars que té la Comunitat Valenciana.

  15 festes de la Comunitat en Facebook Live Video

  A més d'aquesta connexió en directe de l'entrada de bous i cavalls de Segorbe, l'Agència Valenciana del Turisme ha retransmés durant aquest estiu i a través d'aquest mateix format de Facebook Live Video diferents festes d'interés de la Comunitat.

  Durant el mes de juny, va ser la festa de les Fogueres de Sant Joan la seleccionada per a ser retransmesa en directe a través d'aquest format, al juliol va ser la festa dels Moros i Cristians de la Vila Joiosa i, a l'agost, la Tomatina de Bunyol. En total, hi ha programades un total de 15 connexions en directe al llarg de l'any.

  Pujar