4 de desembre de 2020 4/12/20

Comença l'Acadèmia Juvenil de Reforç Escolar de l'Ajuntament de Sogorb

  L'Ajuntament de Sogorb torna a apostar per un projecte pioner en matèria d'educació: l'Acadèmia Juvenil de Reforç Escolar. Aquesta acadèmia, amb caràcter social, obri les seues portes aquest mes de novembre i s'estendrà durant tot el curs.

  Durant el període estival, el consistori ja va oferir per als joves l'escola d'estiu juvenil, per a cobrir el temps d'oci amb activitats socioeducatives i, ara, durant l'hivern, es dirigeix al mateix col·lectiu però apostant pel reforç acadèmic.

  La Regidoria d'Educació, amb el suport dels Serveis Socials, impulsa aquesta iniciativa, a través de la qual es prestarà reforç acadèmic a un total de 20 alumnes, dividits en dos grups: de 1º i 2º d'educació secundària, i de 3º i 4º curs.

  Les classes se centraran, principalment, en el reforç escolar, la realització de deures escolars, preparació d'exàmens, etc. I, a més, es destinarà una sessió a la setmana a l'aprenentatge lúdic.

  Aquesta escola oferirà suport a un alumnat amb motivació cap a l'estudi, des del punt de vista d'un servei públic. El que es pretén és garantir que cap estudiant, per qualsevol condició, es quede arrere en els seus estudis.

  L'Acadèmia Juvenil de Reforç Escolar de Sogorb comença aquesta mateixa vesprada i les classes es realitzaran de dilluns a dijous, durant hora i mitja cada grup.

  Pujar